Відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів ОТГ

Дата: 27.06.2017 14:54
Кількість переглядів: 713

Фото без описуУ ході зібрання мова йшла про підготовку Джулинської, Чернятської, Берізкобершадської та Хмарівської шкіл до нового навчального року. Зокрема, директор Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло Шевчук повідомив про те, що на даний  час здійснено поточні ремонти класних кімнат, ремонт опалювальної системи, водогону, частково відремонтовано спортивну залу, замінено частину каналізаційної системи.

У Чернятській школі здійснили ремонт кабінетів, коридорів, бібліотеки, а також за сприяння ТОВ «Надбужжя Плюс» промили каналізаційну систему. До початку навчального року планують за кошти місцевого бюджету ОТГ відремонтувати комплекс центрального входу та водовідвідну систему. Про це повідомила директор школи Валентина Чаленко.

Здійснено роботи і в Хмарівській школі. Директор закладу Михайло Дудник інформував про те, що пофарбовано підлогу спортивної зали, східці центрального входу, завершено ремонт навчальних кабінетів, пофарбовано спортивні споруди на території школи. За спонсорські кошти ПП «Валентина» (директор В.Гондарук) відремонтовано водогін: замінили старі металеві труби на металопластикові, облаштували санвузол у дошкільному закладі. 

Директор Берізкобершадської школи Микола Дяченко повідомив, що на даний час завершили роботи у приміщенні кухні: підвели гарячу воду до усіх ванн для миття посуду, пофарбували підлогу, стіни, стелажі. У котельні замінено вентелі подачі гарячої води, зроблено капітальний ремонт засувок та котла, замінено верхню арку на двох котлах. Виконано поточні ремонти бібліотеки, кімнати Пам’яті, народознавчої кімнати «Хата-берегиня», методичного кабінету, пофарбовано панелі, батареї та вікна першого поверху приміщення школи.

 Підсумовуючи, голова ОТГ Петро Швець акцентував увагу на тому, що у навчальних закладах Джулинської ОТГ здійснено вагому частину заходів щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року, проте   робота триває. За рахунок коштів місцевого бюджету планується відремонтувати вхідний комплекс та водовідвідну систему Чернятської школи. Також голова ОТГ повідомив, що за сприяння народного депутата України Миколи Кучера буде замінено ряд вікон у Джулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На це виділено майже 200 тисяч гривень.

Відділ освіти, культури та спорту сільської ради Джулинської ОТГ  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних