До Дня захисника України

Дата: 13.10.2017 09:34
Кількість переглядів: 649

До Дня захисника України у Джулинській школі проведено змістовні загальношкільні та класні заходи національно-патріотичного виховання. Учні взяли активну участь у зФото без описуагальношкільних акціях «Кольори миру», «Милосердя», «Ветеран живе поруч», у ході яких привітали учасників АТО,

ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій на території інших держав синьо-жовтими емблемами, листівками та квітами. 
Протягом декади «Слава героям – синам України!» Країни дитячих мрій «Гармонія» у школі проведено радіогазету «Героїчними стежками Джулинки», учні 8-11 класів стали учасниками Уроку військової звитяги на тему «Військова гордість України», який провів учитель Захисту Вітчизни, учасник бойових дій на території інших держав Іван Тимошенко. Єроклубівці спільно з керівником клубу європейської інтеграції «Разом» Ларисою Заміхорою презентували нову книгу про учасників АТО нашого району історика-краєзнавця Григорія Погончика «На передньому краї». Цикл Уроків Мужності «Звитяга. Мужність. Честь» підготували та провели учні та класні керівники 1-10 класів. А Лариса Трохименко, завбібліотекою школи, презентувала тематичну виставку книг «Історичне минуле українського народу». Цього дня учитель трудового навчання Катерина Герасимчук цікаво провела майстер-клас для учнів 5-6 класів з виготовлення патріотичних емблем та синьожовтих стрічок для захисників України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних