Відбулася восьма сесія Джулинської сільської ради ОТГ

Дата: 29.07.2017 10:05
Кількість переглядів: 628

Відбулася восьма сесія Джулинської сільської ради об'єднаної територіальної громади, у ході якої депутати активно розглядали важливі питання сьогодення. Одне з них - створення єдиного освітнього простору на території громади. З цією метою прийняли рішення про уФото без описутворення опорної школи та освітнього округу, до якого увійшли 8 навчальних закладів громади.

Відтепер Джулинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів буде опорним навчальним закладом, а Берізкобершадська та Хмарівськазагальноосвітні школи І-ІІ ступенів - її філіями.

Це дасть можливість створити кращі умови для здобуття учнями загальної середньої освіти: впроваджувати допрофільне та профільне навчання, поглиблене вивчення окремих предметів незалежно від місця їх проживання, а також сконцентрувати та ефективно використовувати наявні ресурси суб'єктів округу для задоволення освітніх потреб учнів.
Також на сесії розглядалися питання збільшення доходів бюджету ОТГ за рахунок державної субвенції на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад та залишку коштів освітньої субвенції, який утворився на початок бюджетного періоду. Ці кошти використають на ремонт доріг комунального значення, оснащення шкіл комп'ютерними комплексами. 
Крім того, депутати обговорили можливості створення на території громади комплексного Центру безпеки громадян, де будуть поєднані в одному місці служби пожежної охорони, поліції та швидкої допомоги; питання харчування учнів загальноосвітніх шкіл та земельні питання. Зокрема, про надання погодження на виділення земельних ділянок для ведення особистого підсобного господарства трьом учасникам АТО сіл Джулинка, Чернятка, Берізки-Бершадські, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування храму с.Чернятка, а також розглянуто 12 заяв на приватизацію присадибних ділянок жителів громади.

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних