У Джулинській бібліотеці відбувся родинний захід "Великодня писанка"

Дата: 25.04.2017 11:42
Кількість переглядів: 649

Фото без описуПопри холодну зимову негоду у народознавчій кімнаті зібралося чимало людей. Прийшли не тільки мами з дітьми, а й татусі, бабусі та дідусі. Талановиті жінки-майстрині Світлана Мартинюк, Марина Чапалда, Валентина Кушнір навчали розфарбовувати крашанки, оздоблювати Великодні кошики.

Їх роботи, представлені на виставці, а також творчість учнів та батьків Джулинської школи та дитсадка, вишивки майстрині Наталії Молодушко з Берізок Бершадських, стали окрасою заходу.

Діти, батьки, педагоги не тільки брали участь у майстер-класах, а й ділилися традиціями виготовлення родинних писанок. У заході брали участь заступники директорів з виховної роботи Джулинської та Берізкобершадської шкіл Лариса Заміхора та Галина Сасюк, завідуюча ДНЗ "Веселка" Ольга Яценко. Представляли на святі власні виступи-презентації учасники переможець районного етапу конкурсу з писанкарства, яка посіла друге місце в обласному етапі, Марина Молодушко з Берізок Бершадських, та учасниця районного етапу - Вікторія Рекута з Джулинки. Цікаво представляла власні вишивки і мама Марини Молодушко - Наталія. У заході брали участь бібліотекарі сільської бібліотеки Берізок Бершадських Горбатюк Катерина та Джулинської школи Лариса Трохименко, завітали вихованці Джулинської спеціалізованої школи-інтернату. Учасників заходу вітали українською піснею народний аматорський колектив "Надбужанка" та дитячий ансамбль музичної школи "Веселі нотки". Привітав із Пасхою учасників заходу і сільський голова Джулинської ОТГ Петро Швець, акцентуючи увагу на важливості збереження національної культури, народних звичаїв та традицій нашої громади. А Руслана Руденко, начальник соціально-гуманітарного відділу виконкому сільської ради ОТГ, подякувала усім учасникам заходу та організаторам Нелі Шкурат та Людмилі Мазур, вручивши подяки сільської ради ОТГ.                                                



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних