Робоча зустріч Джулинської ОТГ із працівниками районного центру зайнятості

Дата: 03.08.2017 13:48
Кількість переглядів: 944

Фото без опису2 серпня  за ініціативи Бершадського районного центру зайнятості у рамках виконання Угоди про співпрацю між Бершадським районним центром зайнятості та Джулинською об’єднаною територіальною громадою відбулось засідання круглого столу  у Джулинській сільській раді.

  З метою організації належного рівня надання послуг з питань працевлаштування та соціального захисту від безробіття громадян  Джулинську об’єднану територіальну громаду відвідали заступник директора –начальник відділу надання соціальних послуг Бершадського  районного центру зайнятості Олег Кравчук та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Бершадського  районного центру зайнятості Ірина Свиридовська.

    Олег Кравчук повідомив присутніх про стан ринку праці громади та інформував про спектр послуг з питань працевлаштування та соціального захисту від безробіття.

     Під час зустрічі голова Джулинської об’єднаної територіальної громади Петро Швець повідомив про можливість виділення окремого робочого місця для прийому громадян фахівцями Бершадського районного центру зайнятості.

    Ірина Свиридовська повідомила присутніх про актуальні вакансії не лише роботодавців Бершадського району, а й з інших регіонів. Також запропонувала активізувати роботу з організації та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру для жителів громади.

   Заступник сільського голови Роман Кравець наголосив, що виїзні прийоми громадян фахівцями центру зайнятості дадуть можливість скористатися послугами служби зайнятості більшій кількості жителів  громади.

    Начальник відділу освіти, культури і спорту об’єднаної громади Руслана Руденко  презентувала працівникам центру зайнятості щомісячну місцеву газету «Моя громада», яка виходить тиражем 2 тисячі примірників та запропонувала розміщувати у виданні інформаційні матеріали з питань зайнятості населення.        

    Секретар Джулинської сільської ради ОТГ Галина Щавінська повідомила про стан формування паспорту громади, що дасть можливість для комплексного підходу у вирішенні проблем зайнятості населення громади.  

    Під час засідання особливу увагу було приділено таким проблемним питанням, як легалізація тіньової зайнятості населення, сприяння зайнятості учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.

    Учасниками засідання були прийняті спільні рішення щодо вирішення проблем зайнятості населення та визначено шляхи подальшої співпраці.   

За інформацією районного центру зайнятості населення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних