Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні працівники Джулинської ОТГ отримали нові велосипеди

Дата: 26.07.2018 21:37
Кількість переглядів: 524

Сьогодні соціальні працівники Джулинської ОТГ отримали нові велосипеди! За ініціативи територіального центру соціального обслуговування Бершадського району за підтримки голови ОТГ придбано 8 велосипедів. Відтепер соціальні працівники будуть швидко та зручно добиратися до людей похилого віку, які перебувають на обслуговуванні територіального центру.

Вручав транспортні засоби директор центру Олег Революк разом із сільським головою Петром Швецем. Соціальний працівник Наталія Легкун, яка відповідає за роботу терцентру у Джулинській ОТГ, подякувала за щедрі подарунки, такі необхідні для працівників.

Адже вони обслуговують більше 80 осіб похилого віку, які потребують допомоги. Завідувач відділенням соціальної допомоги вдома Світлана Швець радо поділилася новинками у роботі центру. Зокрема, віднедавна одиноким громадянам надаються послуги виїзної мультидисциплінарної команди (викошують бур'яни, ріжуть дрова, ремонтують електроприлади, здійснюють дрібні ремонти). У Бершаді започаткували "Університет третього віку", де отримують знання з комп'ютерної грамотності, медицини, права ті, кому за 60. Таку форму роботи з 1 вересня планують розгорнути і в Джулинці. Соціальні працівники Ганна Пастух, Анастасія Кашоїд, Ганна Шляхтич з Джулинки, Ганна Медвідь із Хмарівки, Тетяна Тудосан із Чернятки, Ольга Манченко та Марія Діхтяренко з Берізок-Бершадських вдячні за надані транспортні засоби. Але найбільше будуть дякувати люди похилого віку, які на схилі літ залишилися самотніми. Для них соціальний працівник - найкращий друг, надійний помічник, а, можливо, і єдина розрада у житті. Вони його чекають із нетерпінням!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.