Джулинською ОТГ крокує фестиваль ранкової зарядки

Дата: 18.04.2019 05:11
Кількість переглядів: 509

У Джулинській ОТГ з нагоди Всесвітнього дня здоров’я стартував Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки та рухових активностей «Рух заради здоров’я»! Біля Джулинського центру культури, дозвілля і спорту відбулося спортивне дійство, в якому брали участь представники різних вікових категорій:

дитяча футбольна команда під керівництвом тренера Івана Попова, учасФото без описуники народного аматорського колективу «Надбужанка», родини Поліщуків, Усатюків, Херсонюків зі своїми малюками.

Ідею підтримали працівники відділу освіти, культури і спорту ОТГ. Захід розпочався спортивним флеш-мобом усіх учасників. Жінки з «Надбужанки» та молодь грали в теніс і більярд, який нещодавно встановлено у Центрі культури, дозвілля і спорту. Малюки з мамами стрибали на великих м’ячах під час музичних руханок. Підтримали акцію і працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ, започаткувавши проведення фізичної зарядки. Відтепер щодня о 10 та 15 годинах у відділі - фізкультхвилинка! Працівники придбали спортивний інвентар, розучили комплекс руханки, створюючи гарний настрій та позитивне налаштування на робочий день. 

Протягом квітня Фестиваль продовжує крокувати дитячими садками та школами громади. У Джулинській школі, Берізкобершадській та Хмарівській філіях проводяться конкурси ранкової зарядки між класами з використанням музичного супроводу на тему “Рух - це життя!”. Радою лідерів готуються спортивні флеш-моби, виступи групи підтримки футбольної команди, рухливі ігри вихованців групи продовженого дня, спортивні естафети та розваги. 

Учні Чернятської школи приєдналися до фестивалю ранкової зарядки під гаслом "Рух заради здоров'я". Учениці 11 класу Іванна Медвідь  та Настя Олексій  підготували флешмоб «Здоров’я – найцінніший скарб», у якому взяли участь учні та вчителі. 

У закладі дошкільної освіти «Веселка» с.Джулинка організували тематичний тиждень із різноманітними заходами для забезпечення повноцінного фізичного розвитку дітей. Рухливі ігри, парад ранкових гімнастик, спортивні розваги, піші переходи; діти виконували вправи, вивчали прислів’я і приказки, розв’язували ситуації, змагалися в іграх-естафетах на вулиці.

У Хмарівській філії Джулинської публічної бібліотеки 9 квітня проведено захід до дня здоров'я "Не треба жити навмання - виконуй розпорядок дня". Бібліотекар Світлана Паламарчук підготувала перегляд літератури "Бути здоровим чи ні - твій вибір, зроби його". Також проведено "коло здоров'я": бесіду з дітьми про правильний режим дня, учні початкових класів відгадували загадки, пригадували прислів'я та приказки про здоров'я. Завершили захід веселими руханками біля бібліотеки на свіжому повітрі. Всі учасники отримали за активну участь призи!

У соціальних мережах, на сайтах закладів висвітлюється інформація про те, як Джулинська громада підтримує пропаганду активного способу життя, заняття фізичною культурою і спортом.  

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних