У Берізках-Бершадських Джулинської ОТГ сьогодні відбувся VІ міжобласний кінно-спортивний фестиваль "Джулинські перегони"!

Дата: 31.08.2019 20:41
Кількість переглядів: 530

У Берізках-Бершадських Джулинської ОТГ сьогодні відбувся VІ міжобласний кінно-спортивний фестиваль "Джулинські перегони"! У трьох забігах змагалися четверо коней із Вінницької та Миколаївської областей. Кінь Спартак, англійська верхова порода, 2008 року народження), власник Бухарі Самбієв; вершник Богдан Олексієнко; кобила Ракета (чистокровна англійська верхова порода, 2008 р.н.), вершник Ірина Шевчук, тренер Вінницької кінно-спортивної школи; власник Наталія Самбієва);


кінь Гром (чистокровна українська верхова порода, 2015 р.н.), вершник Бухарі Самбієв, власник Андрій Шевчук);
кінь Арагон (чистокровна українська верхова порода, 2012 р.н.), вершник і власникк Сергій Богданов Болгарев із Врадіївки Миколаївської області).
У першому заїзді кінь Арагон переміг Спартака, у другому - кобила Ракета перемогла Грома. У фінальному забігу перемогу здобула кобила Ракета. Власнику дістався перехідний кубок! Друге місце в Арагона, третє місце посів Гром. Усіх власників та вершників нагороджено грамотами Джулинської сільської ради та цінними подарунками. Дякуємо організаторам фестивалю Джулинському ЦКДС та Берізкобершадському клубі, ТОВ "Агрофірма "Джулинка" за смачну кашу, колективу "Супер мама" за вінегрет, родині Трачуків за солодкі смаколики та пиріжки. Вдячні ми й "Надбужанці" за подаровані пісні, дуету Ангелюків, Трачуків з Берізок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних