Джулинський ЦНАП заведено до «Вулика»

Дата: 13.02.2020 18:10
Кількість переглядів: 729

13 лютого Джулинський Центр надання адміністративних послуг було підключено до інформаційної системи "Вулик". Технічні роботи з підключення здійснив інтегратор системи, представник київської компанії IAdmin Олександр Федченков. Інформаційну систему “Вулик” було розроблено в рамках проєкту EGOV4Ukraine, що є частиною програми «U-LEAD з Європою». Проєкт також здійснює впровадження системи  через компанію IAdmin. “Вулик” автоматизує роботу центрів надання адміністративних послуг, дозволяючи обслуговувати громадян якісніше та швидше.

Зокрема, інформаційна система полегшує роботу адміністраторів із заявками, забезпечує можливість приймати та відправляти документи у електронному вигляді, вести контроль за виконанням послуг за заявкою та формувати статистику надання адмінпослуг. Також за допомогою системи можна вести довідники для їх повторного використання, зберігати в «хмарі» мінімальний набір сканкопій документів: заяви, перелік документів, згоду на обробку персональних даних і результат виконання/відмови заяви. “Вулик” сканує документи безпосередньо в електронну картку справи.

Як було згадано вище, “Вулик” може відправляти та отримувати документи в електронному вигляді - оскільки є підсистемою Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади, яка забезпечує міжвідомчий документообіг. Це вже пришвидшує обслуговування громадян завдяки скороченню часу, що витрачається на надсилання запитів та отримання відповідей на папері.

Однак, ще “Вулик” підключено до системи обміну даними “Трембіта”, через яку взаємодіють між собою електронні реєстри органів виконавчої влади. Тож у майбутньому ЦНАП зможе отримувати потрібну для надання послуги інформацію безпосередньо з цих реєстрів - без потреби надсилати документи й чекати на відповідь надавача послуги.

У ході заходу, присвяченого підключенню ЦНАП до “Вулика”,  було проведено круглий стіл. Голова Джулинської ОТГ Петро Швець, його заступник Роман Кравець, начальник Бершадського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Світлана Клітченко, провідний інженер з комп’ютерних систем Бершадської філії Вінницького центру зайнятості Володимир Тартачний обговорили перспективи розвитку центру та відзначили покращення якості надання послуг громадянам завдяки новим формам роботи.

     Василь Андрущенко, начальник відділу Джулинського ЦНАП

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних