1 березня Джулинський інклюзивно-ресурсний центр відзначив першу річницю з дати створення

Дата: 01.03.2020 21:07
Кількість переглядів: 324

1 березня Джулинський інклюзивно-ресурсний центр, керівником якого є Оксана Дудник, відзначив першу річницю з дати створення. Працівники установи приймали вітання від голови ОТГ Петра Швеця, заступника Романа Кравця та начальника відділу освіти, культури і спорту ОТГ.

Корекційними послугами за рік охоплено 35 дітей з особливими освітніми потребами. Фахівцями ІРЦ надано більше 50 консультацій. Ми раді, що увага до таких діток із кожним роком зростає. Більше двохсот тисяч гривень виділила держава у співфінансуванні із сільською радою на обладнання, яким користуються діти новоствореного Джулинського інклюзивно-ресурсного центру. Педагоги, які працюють в установі,організовують роботу так, щоб дітям хотілося щодня його відвідувати. Центр обладнаний сучасними меблями, комп’ютерною технікою й багатофункціональним пристроєм, оснащений реабілітаційним обладнанням, дидактичними та ігровими
матеріалами. Дітям та їх батькам особливо сподобалася комбінована стінка «Піратик», сухий басейн, дитяча гірка, м’які пуфи, світлодіодний стіл-пісочниця, гра «Слідочки», сухий душ, набір Монтессорі «Тунель», бульбашкова колона. В ІРЦ проводять індивідуальні та групові заняття для
дітей з особливими освітніми потребами. Робота в закладі
спрямована і на інтелектуальний, і на фізичний розвиток дітей. На даний час корекційними послугами охоплено 35 дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років. Двері інклюзивно-ресурсного центру відкриті для всіх батьків і дітей Джулинської громади, оскільки установа здійснює визначення особливих освітніх потреб дитини, надає психолого-педагогічні послуги у відповідності з потенційними можливостями кожної дитини. З вихованцями центру працює практичний психолог, реабілітолог, логопед, дефектолог, загалом 6 фахівців. Спостерігаючи за щасливими обличчями дітей, пригадуються слова Гюго: «Немає на землі гімну урочистіше, ніж лепет дитячих вуст. Дитина - прийдешнє».

Довідково: 4 березня 2019 року установа була зареєстрована в Єдиному державному реєстрі і вся Україна побачила в мережі освітніх установ появу запису про новостворений ІРЦ. Це офіційний день народження корекційної установи. Рішення про його створення було прийнято 25 сесією Джулинської сільської ради першого скликання від 28.01.2019 №25/4.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних