Напередодні 26-річниці незалежності України та Дня Державного Прапора

Дата: 03.08.2017 16:06
Кількість переглядів: 1106

Фото без описуВідділом освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ проведено робочу нараду з керівниками закладів культури, у ході якої обговорено план заходів щодо підготовки та відзначення 26-річниці незалежності України та Дня Державного Прапора.

Голова громади Петро Швець акцентував увагу на тому, що  цього року уперше будуть проходити спільні заходи закладів культури сіл Джулинка, Чернятка, Берізки-Бершадські та Хмарівка, під час яких відбудеться взаємообмін народними колективами, солістами та виконавцями концертних програм, а також презентація виставок жителів громади.

"Такі спільні заходи мають консолідувати жителів навколо спільної мети - утвердження патріотизму та гордості за свою державу, звитяги Українського народу в боротьбі за волю і незалежність, формування позитивного іміджу та промоції громади", - сказав Петро Швець.

У ході зібрання начальник відділу освіти, культури і спорту сільської ради ОТГ Руслана Руденко ознайомила учасників наради з проектом розпорядження сільського голови "Про підготовку та відзначення на території Джулинської об'єднаної громади 26-річниці незалежності України та Дня Державного Прапора у 2017 році", відповідно до якого урочисті заходи заплановано провести у Джулинці - 24 серпня, Чернятці – 23 серпня, Хмарівці – 20 серпня, у Берізках-Бершадських – 19 серпня. А також повідомила, що 23 серпня, у День Державного Прапора України, відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, покладання квітів до Меморіалів Слави та Пам'ятного Знаку Герою України Констянтину Могилку, Меморіальної Дошки учаснику АТО Михайлу Ковалю у Джулинці, Юрію Тарасенку у Чернятці. Також заплановано проведення молодіжного флеш-мобу (Будинок культури с.Джулинка) та урочистий концерт у Черняському Будинку культури.

У результаті активного обговорення заходів, керівники закладів культури прийшли до висновку, що 24 серпня на території адміністративного центру громади біля Джулинського Будинку культури буде організовано тематичні виставки робіт творчих жителів громади «Мистецькі перли громади», майстер-класи з виготовлення короваїв «Коровай – життя розмай», виставки-продажі сільськогосподарської продукції,  відбудуться конкурси української вишиванки «Сорочку мати вишила мені» та конкурс на найдовшу дівочу косу «Дівчина з косою, як трава з росою». Також у програмі заходів буде проведено лотерею «Джулинські забави», дитячі розваги на ігровому майданчику, а україночки усіх присутніх пригощатимуть смачною козацькою кашею. Увечері відбудуться народні гуляння, спільний концерт закладів культури громади, молодіжна дискотека та вечір гітарної музики.

З метою підготовки до Дня незалежності у Джулинці 12 серпня буде організована народна толока з прибирання території сільського парку - екологічна акція "Сільський парк - лице громади".

Відділ освіти, культури і спорту сільської ради ОТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних