Тростянецький відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Вінницькій області ІНФОРМУЄ:

Дата: 20.04.2021 16:26
Кількість переглядів: 335

 

Фото без описуДо уваги користувачів ПРРО!

 

 

 

 

 

 

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам, що у випадку пошкодження особистого ключа, не можна використовувати  ПРРО. Тож  розрахункові операції не здійснюються до моменту отримання нового ключа або підключення резервного РРО.

Аналогічна вимога поширюється і у разі виявлення несправностей ПРРО або його викрадення. При цьому, суб'єкт господарювання зобов'язаний протягом дня, в якому виявлено несправність, засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій направити до контролюючого органу Повідомлення за формою № 2-ПРРО. Дана вимога затверджена  наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 №317 Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547.

Після усунення всіх несправностей, для відновлення роботи ПРРО суб'єкт господарювання подає Заяву з позначкою Відновлення роботи. Якщо така Заява не надійшла протягом місяця, до Реєстру вноситься запис про скасування реєстрації ПРРО.

У випадку прийняття суб’єктом господарювання рішення про припинення підприємницької діяльності, необхідно подати Заяву з позначкою Скасування реєстрації. До подання такої Заяви суб’єкт господарювання має забезпечити передачу всіх копій створених ПРРО розрахункових документів з присвоєними їм у режимі офлайн фіскальними номерами до фіскального сервера, електронних фіскальних звітних чеків та повідомлень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних