Благодійна допомога до Великодних свят від народного депутата України

Дата: 27.04.2021 11:09
Кількість переглядів: 322

Фото без описуВеликдень – одне з найбільших українських свят. Традиційно напередодні дня Христового Воскресіння кожна родина збирає свій пасхальний кошик, але у теперішніх умовах розповсюдження коронавірусу одиноким людям похилого віку та людям з інвалідністю це зробити дуже важко. Та й далеко не вcі мають змогу поставити на стіл традиційні великодні страви і для багатьох навіть паска з крашанками є розкішшю.

Зігріти літніх людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало. Впродовж багатьох років, благодійну допомогу підопічним комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Джулинської сільської ради, надає народний депутат України - Микола КУЧЕР.

Традиційно, напередодні Світлого Христового Воскресіння, смачні великодні паски від народного депутата надійшли для 215 підопічних територіального центру.

Шановний Миколо Івановичу! Підтримуючи людей в нелегкі часи сьогодення, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а впевненість та надію в завтрашньому дні людям, які потребують повсякденного піклування і уваги.

Ваша постійна допомога та підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем людей, які сьогодні опинилися в скрутному становищі і потребують уваги.

Напередодні світлого дня Воскресіння Христового дозвольте привітати Вас та побажати здоров’я, натхнення на благі справи, злагоди, взаєморозуміння та душевного спокою. Хай Господь Бог нагородить Вас за розуміння, підтримку, за Вашу натхненну і самовіддану працю.

З повагою та вдячністю Джулинська громада!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних