Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту проєкту рішення  Джулинської сільської ради «Про  встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади"

Дата: 21.04.2021 11:21
Кількість переглядів: 365

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проєкту регуляторного акту проєкту рішення  Джулинської сільської ради «Про  встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади»

        від 21.04.2021  року

 

         Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Податкового кодексу України Джулинська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Джулинської сільської ради «Про  встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади» з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Проєкт спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

 

Стислий зміст проекту: «Про  встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади»

  Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акту: Фінансове управління Джулинської сільської ради, 24450, Україна, Вінницька обл., Бершадський р-н, с.Джулинка, вул. Соборна,1

Проєкт рішення  сесії Джулинської сільської ради “ «Про  встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього проєкту рішення оприлюднюється на офіційному сайті Джулинської ТГ (sr.dzhulynka@gmail.com)

 Зауваження і пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: 24450, с.Джулинка Бершадський рн.Вінницька обл. вул.Соборна,1,  2 поверх , кабінет "Фінансового управління Джулинської сільської ради"   або надсилати на електронну адресу: finup.dzhulynka@gmail.com

Начальник управління                           Олена КАРПІНСЬКА

 

                                                               

                                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.