Відзначили День Європи

Дата: 14.05.2021 09:49
Кількість переглядів: 408

Фото без описуЗ 2003 року, в третю суботу травня, в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента від 19 квітня 2003 року № 339/2003.

14 травня 2021 року, за підтримки сільського голови Петра Швеця, відділом освіти, культури і спорту, комунальними закладами «Джулинський Центр культури, дозвілля і спорту» та «Джулинська публічна бібліотека» в селі Джулинка було проведено захід із відзначення Дня Європи в Україні.

Фото без опису

Як зазначив у своєму вітальному слові, до присутніх, Петро Васильович – «Європа – найцінніша скарбниця досягнень та пам’ятників культури. Європа – це багаторічна історія, досвід, політичні, духовні традиції європейських народів. Одним із пріоритетів стратегічного розвитку України визнано інтеграцію нашої держави в Європейське співтовариство.

У День Європи мешканці України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

У нашій країні день Європи святкується вже впродовж 18-ти років. Це свято для України означає багато чого. Адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу».

Очільник громади побажав усім присутнім єдності та відданості європейським цінностям, дружнього та теплого спілкування і нових перспектив розвитку України, як європейської держави.

На заході піднято прапори України, громади та Європейського Союзу, як символ єдності, а народний аматорський ансамбль української пісні «Надбужанка» заспівав гімн Джулинської громади.

Фото без опису

З  нагоди відзначення Дня Європи в закладах загальної середньої освіти та закладах культури територіальної громади були проведені інформаційно-просвітницькі та виховні заходи для різних вікових категорій населення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних