Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 20.05.2021 11:03
Кількість переглядів: 431

Фото без опису20 травня 2021 року під головуванням Джулинського сільського голови Петра ШВЕЦЯ відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

В роботі засідання взяли участь 20 членів виконкому із 22 затверджених сесією сільської ради.

Враховуючи, що засідання виконкому спів пало з відзначенням Дня вишиванки, Петро Васильович привітав присутніх із чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури, яка символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця та укріплює українську ідентичність заради процвітання нашої країни.

Далі, згідно порядку денного члени виконкому розглянули 9 питань, зокрема:

Спеціаліст відділу освіти, культури і спорту сільської ради Катерина Герасимчук інформувала «Про роботу закладів культури щодо збереження та використання культурного надбання на території сільської ради».

Як зазначила Катерина Сергіївна, робота відділу в галузі «культури» спрямована на збереження і розвиток української національної культури, активізації діяльності закладів культури шляхом збереження існуючої мережі і посилення їх ролі в розгортанні процесів національно-культурного відродження, поліпшення їх матеріально-технічної бази.

Мережа культурних закладів є оптимальною і при умові повноцінного функціонування спроможна забезпечити потреби населення громади у культурному обслуговуванні. Так, культурно-освітню роботу в Джулинській сільській територіальній громаді здійснюють: 17 клубних закладів, 13 бібліотечних закладів та школа мистецтв.

В громаді розвинута художня самодіяльність, адже вона є гарним способом самовираження та реалізації творчих, професійних здібностей. Діють хореографічні гуртки, проводиться постійна робота щодо підтримки діяльності  аматорських колективів.

На території населених пунктів громади проводяться свята, фестивалі, конкурси, інші культурно-мистецькі заходи, пов’язані з відзначенням календарних та пам’ятних дат.

Людмила Паламарчук – начальник служби у справах дітей сільської ради ознайомила з проєктом рішення «Про надання статусу дитини-сироти».

Секретар сільської ради Галина Щавінська проінформувала «Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна» в селі Серединка та «Про ліквідацію житлового будинку, що знаходиться в с.Ставки вул. Польова, 27».

Уповноважена особа з питань цивільного захисту сільської ради Станіслав Олексій доповів «Про погодження режиму роботи закладів торгівлі» та «Про організацію цивільного захисту на території Джулинської сільської територіальної громади».

Даними рішеннями передбачено:

- встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи закладів торгівлі розташованих на території, а саме: для кафе-барів, ресторанів з 09-00 год. до 22-00 год., в літній час з 09-00 год. до 23-00 год.; використання музики, співів, шумових ефектів на літніх майданчиках до 23-00 год.; розташування закладів торгівлі в 50-ти метровій зоні від закладів освіти; час продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива на підприємствах громадського харчування з 11-00 год. до 22-00 год.; в закладах торгівлі – з 11-00 год. до 21-00 год.; заборона продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли 21 року та заборона продажу слабоалкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

- внесення змін до складу штабу цивільного захисту та до комісії КТЕБ та НС. Затверджено Положення про підрозділ з питань цивільного захисту, План заходів цивільного захисту, Положення і план роботи комісії КТЕБ та НС, Положення про евакуаційну комісію, Схема оповіщення керівного складу цивільного захисту Джулинської сільської ради.

Щодо затвердження Плану заходів щодо організації роботи із складання прогнозу бюджету Джулинської територіальної громади на 2022-2024 роки та «Про внесення змін до рішення IV сесії VIII скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської територіальної громади на 2021 рік» інформувала Олена Карпінська – начальник фінансового управління сільської ради.

Олена Михайлівна наголосила на дотриманні плану заходів з метою забезпечення послідовності бюджетного процесу, своєчасного та якісного процесу формування прогнозу бюджету Джулинської сільської територіальної громади та проінформувала про здійснення помісячного розподілу коштів по доходах загального фонду.

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були підтримані одноголосно.

В порядку інформації, без прийняття відповідного рішення, члени виконкому заслухали «Про організацію оздоровлення дітей і підлітків влітку 2021 року». З даного питання інформувала Катерина Герасимчук – спеціаліст відділу освіти, культури і спорту сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Опісля, члени виконкому зробили фото з нагоди Дня вишиванки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних