У Вінницькій обласній раді відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями конкурсу «Комфортні громади»

Дата: 26.05.2021 13:01
Кількість переглядів: 616

Фото без опису26 травня у приміщенні Вінницької обласної ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями конкурсу «Комфортні громади». 

У заході взяли участь голова обласної ради Вячеслав Соколовий, його заступник Дмитро Чаленко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. А також - керівництво районних, міських, селищних та сільських рад.

Фото без опису

Джулинську територіальну громада представляла перший заступник сільського голови Ніна Кравець.

Фото без опису

Конкурс було оголошено у січні 2021 року. Протягом двох місяців громади розробили та подали 213 проєктів, з яких переможцями стали 70. Із 63 громад Вінниччини немає жодної, яка б не взяла участі у конкурсі. Також участь в конкурсі взяли 3 районні ради. 

Експертна оцінка проєктів здійснювалась виконавчим адміністратором конкурсу - Фондом громади «Подільська громада». Секретаріат - Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування.  

Голова Вінницької обласної ради під час вітального слова зазначив, що реалізація проєктів, які перемогли у конкурсі, зробить громади безпечнішими, комфортнішими та сучаснішими.

- Щиро дякую всім громадам за активність, за проведену потужну роботу, яка включала в себе правильне визначення мети, аналіз нагальних потреб жителів, чіткі фінансові розрахунки та якісну розробку проєктів, - сказав Вячеслав Соколовий. 

За словами заступника голови облради Дмитра Чаленка, серед цьогорічних переможців конкурсу найбільше проєктів у категорії «Сучасна громада» -  40. Ще 13 проєктів стали кращими в категорії «Безпечна громада». В категоріях «Доступні послуги», «Культурний розвиток громади», «Здоров’я жителів громади», «Інклюзивна громада» та «Спроможна громада» переможцями стали від 1 до 5 проєктів.

- Це перемога жителів громад, - сказав Дмитро Чаленко. – Бажаю вам успішної реалізації проєктів, щоб люди якнайшвидше побачили позитивні зміни у своїх населених пунктах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних