Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту проєкту рішення  Джулинської сільської ради «Про  встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Джулинської сільської територіальної громади»

Дата: 21.04.2021 11:35
Кількість переглядів: 375

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проєкту регуляторного акту проєкту рішення  Джулинської сільської ради «Про  встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Джулинської сільської територіальної громади»

        від 21.04.2021  року

 

         Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Податкового кодексу України Джулинська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Джулинської сільської ради «Про  встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Джулинської сільської територіальної громади» з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

 

Стислий зміст проекту: Встановлення розмірів ставок орендної плати за землю із врахуванням вимог Податкового кодексу України. Проєкт спрямований на створення умов для надходження до бюджету коштів від сплати за землю, з метою впровадження економічних методів регулювання земельних відносин з залученням додаткових коштів до дохідної частини бюджету громади, забезпечення позитивного впливу на ринкове середовище та умови конкуренції, забезпечення соціальної спрямованості бюджету та подальшого соціально-економічного розвитку Джулинської сільської територіальної громади.

  Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акту: Фінансове управління Джулинської сільської ради, 24450, Україна, Вінницька обл., Бершадський р-н, с.Джулинка, вул. Соборна,1

Проєкт рішення  сесії Джулинської сільської ради “ «Про  встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Джулинської сільської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього проєкту рішення оприлюднюється на офіційному сайті Джулинської ТГ (sr.dzhulynka@gmail.com)

 Зауваження і пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: 24450, с.Джулинка Бершадський рн.Вінницька обл. вул.Соборна,1,  2 поверх , кабінет "Фінансового управління Джулинської сільської ради"   або надсилати на електронну адресу: finup.dzhulynka@gmail.com

Начальник управління                           Олена КАРПІНСЬКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.