До уваги громадськості! На Вінниччині відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Вінницькій обласній державній адміністрації

Дата: 01.06.2021 12:38
Кількість переглядів: 397

Фото без описуВідповідно до пункту 11 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, повідомляємо:

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації відбудуться 09 червня 2021 року, початок об 14:00 год.

Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна 70, обласна державна адміністрація, 4 поверх, зала засідань.

Реєстрація учасників: з 13:00 год. по 14:00 год.

Шляхом рейтингового голосування буде визначено новообраних членів громадської ради при обласній державній адміністрації.

Звертаємо увагу на те, що на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Громадська рада», підрубриці «Установчі збори» розміщено:

– список кандидатів до складу громадської ради при обласній державній адміністрації, що наповнено: біографічними довідками, фото та мотиваційними листами кандидатів до складу громадської ради; відомостями за останні шість місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради щодо результатів діяльності інститутів громадянського суспільства, представники яких є кандидатами до складу громадської ради, а також посилання на офіційні вебсайти інститутів громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (у разі наявності);

– список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстав для відмови.

Усім учасникам установчих зборів необхідно при собі мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Участь у голосуванні за довіреністю не допускається! Кожен із заявлених кандидатів до участі в установчих зборах має бути присутній особисто.

Ініціативна група з підготовки та проведення

установчих зборів із формування нового

складу громадської ради

при Вінницькій обласній державній адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних