Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги громадськості! На Вінниччині відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Вінницькій обласній державній адміністрації

Дата: 01.06.2021 12:38
Кількість переглядів: 381

Відповідно до пункту 11 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, повідомляємо:

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації відбудуться 09 червня 2021 року, початок об 14:00 год.

Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна 70, обласна державна адміністрація, 4 поверх, зала засідань.

Реєстрація учасників: з 13:00 год. по 14:00 год.

Шляхом рейтингового голосування буде визначено новообраних членів громадської ради при обласній державній адміністрації.

Звертаємо увагу на те, що на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Громадська рада», підрубриці «Установчі збори» розміщено:

– список кандидатів до складу громадської ради при обласній державній адміністрації, що наповнено: біографічними довідками, фото та мотиваційними листами кандидатів до складу громадської ради; відомостями за останні шість місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради щодо результатів діяльності інститутів громадянського суспільства, представники яких є кандидатами до складу громадської ради, а також посилання на офіційні вебсайти інститутів громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (у разі наявності);

– список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстав для відмови.

Усім учасникам установчих зборів необхідно при собі мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Участь у голосуванні за довіреністю не допускається! Кожен із заявлених кандидатів до участі в установчих зборах має бути присутній особисто.

Ініціативна група з підготовки та проведення

установчих зборів із формування нового

складу громадської ради

при Вінницькій обласній державній адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.