Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2021 15:23
Кількість переглядів: 550

18 червня у нашій громаді відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Цього дня до Джулинського центру культури, дозвілля і спорту завітали працівники та ветерани медичної галузі усіх сіл громади.

Присутнім представили фільм про медичних працівників нашої громади. Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять медичних працівників, які віддали своє життя, долаючи наслідки пандемії COVID-19.

Медичну спільноту із професійним святом вітали голова громади Петро Швець та його перший заступник Ніна Кравець.

Петро Васильович наголосив, що другий рік поспіль наші лікарі, фельдшери, лаборанти, медсестри, санітари знаходяться на передовий – ведуть боротьбу з коронавірусною інфекцією.

– Ваше свято – це свято всіх людей, адже саме від вас залежить життя і здоров’я кожного, і ці поняття нерозривні. Не всім дано бути медиком, це та професія, яка потребує особливого дару. Безперечно, без любові до людей це неможливо. У вашій нелегкій справі завжди буде підтримка, турбота і вдячність людей. Належні умови повинні створюватися для вашої роботи з боку влади. Попередній та нинішній рік засвідчили, що медики – герої. Ви продемонстрували не тільки любов до людей, але й безмежний героїзм, оскільки працювали в умовах, коли ще було невідомо, якою підступною може бути хвороба і які можуть бути наслідки. Ви не злякалися викликів і самовіддано виконували свій обов’язок. І ви з цим успішно впоралися!

Керівники подякували медикам за високий професіоналізм, людяність і милосердя та вручили грамоти і подяки сільської ради.

Приємною відзнакою стала і грамота Гайсинської районної ради, якою нагороджено нашого земляка – Волчастого Богдана Ярославовича, сімейного лікаря Шляхівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

З вітальним словом до колег та ветеранів медичної галузі звернулася лікар Тетяна Филімонівна Канюка.

Емоційним акордом зустрічі стало вручення квітів усім медичним працівникам, які були у глядацькій залі.

При сприянні депутата сільської ради, директора СТОВ «Світанок-Агросвіт» Олега Ковбасюка, всіх присутніх пригостили запашним українським короваєм.

Музичним подарунком медикам став святковий концерт у виконанні учасників художньої самодіяльності закладів культури громади.

Дякуємо усім виконавцям, вокалістам та народним аматорським колективам "Надбужанка" Джулинського ЦКД та "Подружки" М'якохідського закладу культури, ансамблю "Горлиця" Чернятського закладу культури, хореографічному колективу "Супер мама" та молодіжному колективу "Квест" Джулинського ЦКД.

Усі ви створили гарний настрій напередодні професійного свята медичних працівників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.