Відбулося засідання постійної комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 25.06.2021 15:29
Кількість переглядів: 370

Фото без описуУ ході підготовки до чергової  9 сесії Джулинської сільської ради, 25 червня відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва під головуванням Лопатко Людмили Миколаївни, за участю членів постійної комісії: Вакуляка Валерія Несторовича та Синявського Володимира Анатолійовича.

До порядку денного внесли 9 питань:

1. Про скасування рішення 25 сесії 1 скликання  №25/8 від 28 січня 2019 року «Про затвердження Положення «Про порядок пайової участі у  розвитку інфраструктури населеного пункту».

2. Про  внесення змін до рішення ІV сесії  VIIІ скликання від 24 грудня 2020 року №4/26  «Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Джулинської сільської ради» на 2021 рік».

3. Про внесення змін до рішення  ІV сесії  VIIІ скликання від 24 грудня 2020 року №4/5 «Про затвердження Програми «Екологія населених пунктів Джулинської  ТГ» на 2021 рік».

4. Про внесення змін до рішення  ІV сесії  VIIІ скликання від 24 грудня 2020 року №4/5 «Про затвердження Програми «Будівництво, реконструкція, ремонт та  утримання автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Джулинської ТГ» на 2021 рік».

5. Про внесення змін до рішення  ІV сесії  VIIІ скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської  територіальної громади на 2021 рік».

6. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Джулинської сільської територіальної громади.

7. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Джулинської сільської територіальної громади

8. Про внесення змін до Програми "Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Джулинської сільської ради на 2021 рік

9. Про затвердження Програми "Поліцейський громади"

В роботі постійної комісії взяли участь перший заступник сільського голови  Ніна КРАВЕЦЬ та заступник сільського голови Микола ГРАБЧАК.

Чергове засідання постійної комісії пройшло в конструктивному режимі, з обговореннями, внесеннями пропозицій та доповненнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних