Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування

Дата: 30.06.2021 08:40
Кількість переглядів: 280

Фото без описуУ відповідності до розпорядження голови ОДА №194 від 11.03.2021р. з метою вжиття заходів щодо збереження несучої здатності конструкції дорожнього одягу від впливу динамічних навантажень в умовах підвищеної температури повітря:

- забезпечити режим обмежень у дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування області великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 год до 22-00 год, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій;

Рекомендувати Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, Управлінню патрульної поліції в Вінницькій області, Подільському міжрегіональному управлінню Укртрансбезпеки, Службі автомобільних доріг у Вінницькій області, Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області»:

- Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в Вінницькій області довести до відома органів місцевого самоврядування інформацію щодо порядку встановлення дорожніх знаків, які обмежують рух великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних