Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 22.07.2021 11:20
Кількість переглядів: 225

Фото без опису22 липня 2021 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Джулинської сільської ради, яке  пройшло під головуванням  сільського голови  Петра ШВЕЦЯ, під час якого  члени виконавчого  комітету розглянули та прийняли 9 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь  в засіданні взяли 21 член виконкому.

В роботі засідання виконкому взяв участь депутат Вінницької обласної ради Олександр КАВУН.

Перед початком засідання Петро Васильович представив присутнім начальника юридичного супроводу та кадрового забезпечення сільської ради Ірину КРАСИЛЕНКО та побажав їй успіхів на новому місці роботи.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради заступник сільського голови Микола Грабчак інформував про заходи щодо відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України в Джулинській територіальній громаді.

Микола Петрович повідомив, що затвердженими заходами передбачено провести, організувати та забезпечити:

- урочисту церемонію підняття Державного Прапора України у населених пунктах громади до Дня Державного Прапора України, урочисте засідання до Дня незалежності України за участі депутатів сільської ради, старост сіл, представників духовенства, політичних формувань, громадських об’єднань, учасників Революції Гідності, учасників операції Об’єднаних сил, антитерористичної операції. 

- бесіди, уроки історії, виховні години, лекції: «Ти будеш вільна, Україно, ? країна щастя і добра!», «Українська незалежність: шлях до свободи», «Ми діти твої, Україно!». 

- перший урок, присвячений 30-й річниці незалежності України.

- засідання «круглих столів», фотодокументальних та книжкових виставок, перегляди газетних та журнальних періодичних видань: «З0 років Незалежності України: проблеми, досягнення, перспективи»,  «Україна – унікальна, Україна – надзвичайна», «Будь у віках благословенна, Україно!», «Моя золотокоса земле – моєї долі оберіг», «Живи і міцній, українська державо!», «Незалежність як символ державності і прав громадянина» тощо.

- покладання квітів, гірлянд до пам’ятників та пам’ятних знаків, місць поховань борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників операції Об’єднаних сил, антитерористичної операції. 

- публікацію у газеті «Моя громада» на тему національно-визвольних змагань українського народу, діяльності за єдність держави та консолідацію націй, проведення антитерористичної операції та висвітлення підготовки, відзначення в громаді 30-ї річниці незалежності України. 

- тематичну виставку присвячену Дню незалежності України.

- практичну конференцію «30 років Незалежності і 1500 років української державності».

- фестиваль творчості учнівської молоді та педагогів «Палітра авторського слова» (відеоролики, виконання авторських поезій, прози, драматичних творів, гуморесок, байок, гала-концерт переможців у режимі онлайн/офлайн.

- проведення додаткових заходів щодо благоустрою населених пунктів, місць масового відпочинку населення, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та місць поховання осіб, які загинули у боротьбі за незалежність України.

- створення та розміщення інформаційної відеопродукції.

- медичний супровід у місцях проведення заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України. 

- охорону громадського порядку під час проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

- звернення до релігійних організацій з пропозицією проведення 24 серпня 2021 року молебнів за Україну. 

Окрім того, 24 серпня в селі Джулинка буде проведено конкурси:

- на кращу світлицю;

- на кращу українську страву;

- конкурс дідухів;

Комунальниий заклад «Джулинський центр культури і дозвілля» розпочав в мережі інтернет конкурс «Джулинка має талант».

По завершенню різноманітних конкурсів і фестивалів, всі учасники святкового дійства виконають Гімн Джулинської громади. Опісля відбудеться святковий концерт.

Начальник відділу земельних відносин, архітектури та містобудування Джулинської сільської ради Анатолій Балан доповів «Про роботу відділу земельних ресурсів із забезпечення надходжень до сільського бюджету, плати за оренду землі та водних об’єктів, земельного податку  згідно  п.п.1  «б» ст.28  Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні».

Також прийняли рішення:

- «Про взяття на безкоштовне обслуговування територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Джулинсьої територіальної громади жительки с. Тернівка;

- «Про зміну та присвоєння поштової адреси житловому будинку»;

- «Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна»;

- «Про взяття на квартирний облік ветерана війни Марущака І.М.»;

- «Про створення комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Джулинської сільської ради та затвердження Положення».

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були схвалені одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних