Відбулася установча нарада щодо перевірки виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб Гайсинського району

Дата: 22.07.2021 16:42
Кількість переглядів: 259

Фото без опису22 липня 2021 року, в залі засідань Гайсинської райдержадміністрації відбулася установча нарада щодо перевірки виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб Гайсинського району.

Джулинську територіальну громаду на нараді представляв уповноважений інспектор з питань цивільного захисту сільської ради Станіслав ОЛЕКСІЙ

Метою проведення перевірки є визначення стану готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій у Гайсинському районі.

Зі вступним словом виступила голова райдержадміністрації Людмила Головашич, яка озвучила діяльність Гайсинської райдержадміністрації в частині здійснення комплексу заходів, націлених на створення надійної системи захисту населення від надзвичайних ситуацій.

Заступник начальника управління – начальника відділу по роботі з органами влади та стратегічними об’єктами Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Євген Лінчевський представив керівному складу цивільного захисту району, керівникам служб цивільного захисту членів комісії головного управління ДСНС та план її роботи в районі. Посадовець наголосив, що подібні перевірки мають містити не лише зауваження про недоліки, а максимально підтримати на місцях та надати організаційно-методичну допомогу, а ще зазначив, що члени комісії налаштовані на співпрацю та взаємодопомогу.

Під час перевірки комісія ознайомилась з організацією оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій та організацією збору, обробки та інформування керівного складу, населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, дії в умовах надзвичайних ситуацій, стан засобів зв’язку та організацією заходів з евакуації. 

Комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій оцінила готовність Гайсинської районної державної адміністрації до запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у мирний час та в особливий період. Під час перевірки членами комісії надано методичну допомогу стосовно усунення виявлених недоліків.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних