Відкрита Джулинська футбольна ліга. 1 тур

Дата: 31.07.2021 19:40
Кількість переглядів: 219

Фото без опису«Колос» (Джулинка) – ФК «Війтівка» - 5:2 (1:1) 31 липня. Джулинка. Сталіон «Колос» - 160 глядачів.

Арбітр: Віталій Атаманенко (Умань).

Помічники на лініях: Валерій Сохацький (Джулинка), Євген Візнюк (Чернятка).

Війтівка: 1.Плахотнюк – 4.Задорожний; 13.Ковбасюк; 6.Обідник; 5.Франчук – 2.Козір (16.Маринич 57); 11.Куций; 9.ЗУБ; 3.Красільніков; 14.Мордух (10.Є.Степанчук 87) – 7.Мураховський.

Начальник команди: Віталій Грабовий.

Колос: 71.Лободюк (12.Пшемиський 69) – 5.О.Павлишин; 7.СОХАЦЬКИЙ; 4.Щавінський; 15.Попов (2.Сисюк 84) – 17.Дідусенко (8.В.Павлишин 63); 14.Франкевич (16.Марущак 80); 6.Довгань (3.Тимощук 75); 11.Казарян – 9.Осіпчук; 13.Головко.

Тренер: Іван Попов.

Голи: Ковбасюк(15), Осіпчук (24, 55, 69), В.Павлишин(79), Головко(86), Задорожний(90+5).

Попереджені:Казарян,Дідусенко,Ковбасюк.                                                                                                                                                                                                                         

Удари: 26 (13+13) – 12 (6+6). В площину воріт: 8 (2+6) – 5 (3+2). Кутові: 8 (7+1) – 2 (1+1). Гольові моменти: 11 (5+6) – 6 (2+4).

Матч-відкриття ДФЛ був примітний головним чином тим, що 6 з 7 голів були забиті після розіграшу стандартних положень. Гості прибули в Джулинку не в оптимальному складі, але цей факт ніяк не завадив їм відіграти досить добротний перший тайм. Лінія оборони команди з Війтівки - Обіднік-Ковбасюк в центрі та Франчук-Задорожний на флангах, серйозних позиційних помилок не припускалися (крім стандартів), Ковбасюк - взагалі примудрився стати автором першого гола в історії ліги, правда, в цьому епізоді невдало зіграв джулинський голкіпер. В іншому, пред'явити якісь претензії гравцям ФК "Війтівка" язик не повертається. У "Колоса" в першому таймі були серйозні проблеми з організацією гри, але гол зі штрафного Осіпчука з рикошетом на 24-й хвилині був дуже доречним. У другому таймі господарі продовжили тиснути гостей котрі функціонально відчутно підсіли і це вилилося в 4 забиті голи. Осіпчук ще двічі з-за меж штрафного зробив рахунок 3:1. А в останні 10 хвилин Вадим Павлишин та Дмитро Головко використовували ще 2 стандарти. На останній компенсованій хвилині захисник гостей Євген Задорожний красиво пробив головою з близької відстані після подачі кутового зліва, чим встановив остаточний рахунок в першому матчі ліги. Кращими гравцями були визнані Микола Осипчук (Колос) та Роман Обідник (Війтівка), які після закінчення гри були нагороджені грошовою премією виконавчим директором ліги Миколою Грабчаком. Слід також відзначити і позитивну атмосферу самого матчу, як на полі, так і серед глядачів. Люди прийшли відпочити і аж ніяк не пошкодували про це. 1 серпня відбудеться ще одна гра першого туру, в Теплику місцевий одноіменний клуб буде приймати "Сокіл" з Великої Киріївки. "Світанок-Агросвіт"(Шляхова) в першому турі вільний від ігор.

Олександр Єгоров

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних