Відкрита Джулинська футбольна ліга. 1 тур

Дата: 01.08.2021 19:44
Кількість переглядів: 289

Фото без описуФК «Теплик» – «Сокіл» (Велика Киріївка) - 5:0(3:0) 1 серпня. Теплик. Стадіон «Старт» - 200 глядачів.

Арбітр: Володимир Бондаренко (Умань).

Сокіл: 1.Гріщенко - 12.Лебідь; 4.І.Кустрич; 17.СІКОРСЬКИЙ; 16.В.Непийвода - 10.Мазуренко; 9.О.Кустрич; 11.Горбенко; 8.Олянецький - 3.Г.Чорнобай (13.Херсонюк 69); 5.А.Чорнобай.

Тренер: Богдан Сікорський.

Теплик: 1.Курко - 69.КОЛОША; 7.Бабійчук (23.Воскобойнік 68); 10.Довгань; 4.С.Глубокий (5.Вихованчук 55); 2.О.Білик (20.М.Бойко 75); 6.М.Білик (8.Буряк 61); 9.Шевченко; 11.Мацієвський; 3.І.Бойко; 17.Яковенко.

Тренер: Вадим Драчук.

Голи: Яковенко(10), Колоша(32), Бабійчук(41), Буряк(90), Мацієвський(90+3).

Попереджені: Сікорський, Вихованчук.

Удари: 43 (20+23) – 12 (5+7). В площину воріт: 18 (11+7) – 5 (3+2). Кутові: 13 (6+7) – 0. Гольові моменти: 16 (10+6) – 4 (3+1).

Як і днем раніше в Джулинці, в Теплику, багато, якщо не все вирішили стандарти. Об'єктивно, господарі поля на даний момент просто сильніше у багатьох компонентах, навіть не дивлячись на факт відсутності в складі гостей трьох виконавців основного складу. Гравці ФК "Теплик" все роблять швидше і мобільніше, звідси і просто жахлива ігрова перевага. Хоча, вже до 15-ї хвилині господарі могли запросто горіти 0:2, але Павло Мазуренко та Андрій Чорнобай не використали реальні моменти для взяття воріт Вадима Курко. І буквально в наступному епізоді Андрій Яковенко, якого проґавили захисники після подачі кутового відкрив рахунок. А потім Вадим Колоша і Дмитро Бабійчук зі середніх дистанцій зробили рахунок 3:0. При тому, що голкіпер "Сокола" - Василь Гріщенко ще як мінімум тричі не давав рахунку перетворитися в ще більший. Другий тайм можна охарактеризувати як "одні не могли, а інші не хотіли". Господарі спокійно довели матч до перемоги, в компенсований час відзначилися Олександр Буряк та Василь Мацієвський.

Перший матчі ДФЛ відбулися. Поки рано говорити про фаворитів, "Світанок-Агросвіт" з Шляхової стартує в другому турі на виїзді проти "Війтівки" (матч швидше за все відбудеться в Красносілці), а "Сокіл" у себе на "БМВ-Арені" прийме "Колос". Другий тур також поки ще не дасть відповідей на багато питань, але очікується він з величезним інтересом. Судячи з того, що за останні дві доби особисто мені доводилося слухати та читати, народу ДФЛ, так би мовити "зайшла".

Олександр Єгоров

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних