Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрита Джулинська футбольна ліга. 1 тур

Дата: 01.08.2021 19:44
Кількість переглядів: 265

ФК «Теплик» – «Сокіл» (Велика Киріївка) - 5:0(3:0) 1 серпня. Теплик. Стадіон «Старт» - 200 глядачів.

Арбітр: Володимир Бондаренко (Умань).

Сокіл: 1.Гріщенко - 12.Лебідь; 4.І.Кустрич; 17.СІКОРСЬКИЙ; 16.В.Непийвода - 10.Мазуренко; 9.О.Кустрич; 11.Горбенко; 8.Олянецький - 3.Г.Чорнобай (13.Херсонюк 69); 5.А.Чорнобай.

Тренер: Богдан Сікорський.

Теплик: 1.Курко - 69.КОЛОША; 7.Бабійчук (23.Воскобойнік 68); 10.Довгань; 4.С.Глубокий (5.Вихованчук 55); 2.О.Білик (20.М.Бойко 75); 6.М.Білик (8.Буряк 61); 9.Шевченко; 11.Мацієвський; 3.І.Бойко; 17.Яковенко.

Тренер: Вадим Драчук.

Голи: Яковенко(10), Колоша(32), Бабійчук(41), Буряк(90), Мацієвський(90+3).

Попереджені: Сікорський, Вихованчук.

Удари: 43 (20+23) – 12 (5+7). В площину воріт: 18 (11+7) – 5 (3+2). Кутові: 13 (6+7) – 0. Гольові моменти: 16 (10+6) – 4 (3+1).

Як і днем раніше в Джулинці, в Теплику, багато, якщо не все вирішили стандарти. Об'єктивно, господарі поля на даний момент просто сильніше у багатьох компонентах, навіть не дивлячись на факт відсутності в складі гостей трьох виконавців основного складу. Гравці ФК "Теплик" все роблять швидше і мобільніше, звідси і просто жахлива ігрова перевага. Хоча, вже до 15-ї хвилині господарі могли запросто горіти 0:2, але Павло Мазуренко та Андрій Чорнобай не використали реальні моменти для взяття воріт Вадима Курко. І буквально в наступному епізоді Андрій Яковенко, якого проґавили захисники після подачі кутового відкрив рахунок. А потім Вадим Колоша і Дмитро Бабійчук зі середніх дистанцій зробили рахунок 3:0. При тому, що голкіпер "Сокола" - Василь Гріщенко ще як мінімум тричі не давав рахунку перетворитися в ще більший. Другий тайм можна охарактеризувати як "одні не могли, а інші не хотіли". Господарі спокійно довели матч до перемоги, в компенсований час відзначилися Олександр Буряк та Василь Мацієвський.

Перший матчі ДФЛ відбулися. Поки рано говорити про фаворитів, "Світанок-Агросвіт" з Шляхової стартує в другому турі на виїзді проти "Війтівки" (матч швидше за все відбудеться в Красносілці), а "Сокіл" у себе на "БМВ-Арені" прийме "Колос". Другий тур також поки ще не дасть відповідей на багато питань, але очікується він з величезним інтересом. Судячи з того, що за останні дві доби особисто мені доводилося слухати та читати, народу ДФЛ, так би мовити "зайшла".

Олександр Єгоров


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.