Відбулося дванадцяте пленарне засідання сесії Джулинської сільської ради 8 скликання

Дата: 11.08.2021 16:15
Кількість переглядів: 372

Фото без опису11 серпня 2021 року, під головуванням сільського голови Петра Швеця відбулася дванадцята чергова сесія Джулинської сільської ради 8 скликання.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 302 питання, взяли участь 18 депутатів сільської ради, депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Грабчак, старости сіл, начальники управлінь, відділів та служб громади.

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Перед початком роботи, депутати та присутні вшанувати хвилиною мовчання загиблих наших земляків, українських військовослужбовців та цивільних громадян України, які відстоювали цілісність та незалежність нашої країни.

Опісля, заступник сільського голови Микола Грабчак проінформував щодо проєктів рішень:

- Про внесення змін до програми урочистих та святкових заходів в Джулинській ТГ на 2021 рік;

- Про передачу майна;

- Про внесення змін та доповнень до програми «Соціальний захист населення територіальної громади Джулинської сільської ради» на 2021 рік»;

- Про програму «Забезпечення функціонування Центру надання соціальних послуг Джулинської сільської ради на 2021 рік».

Фото без описуНачальник відділу освіти, культури та спорту Джулинської сільської ради Руслана Руденко надала інформацію з питань: Про затвердження маршрутів руху шкільних автобусів на 2021-2022 навчальний рік; Про встановлення плати за харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Джулинської сільської ради; Про встановлення плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Джулинської сільської ради; Про організацію харчування учнів Джулинського навчально-реабілітаційного центру у 2021-2022 навчальному році; Про встановлення щомісячної батьківської плати за навчання учнів у Джулинській дитячій школі мистецтв; Про закриття дошкільної групи в закладі дошкільної освіти в с. Ставки.

Людмила Паламарчук – начальник служби у справах дітей презентувала народним обранцям програму «Реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період 2022-2025 роки.

Також депутати затвердили програму придбання побутових приладів на Джулинську сільську раду на 2021 рік.

Начальник фінансового управління сільської ради Олена Карпінська ознайомила присутніх з питаннями: Про внесення змін до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №4/5 «Про затвердження програми «Будівництво, реконструкція, ремонт та утримання автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Джулинської ТГ» на 2021 рік; Про затвердження звіту про виконання бюджету Джулинської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року; Про прийняття коштів у вигляді міжбюджетного трансферту (інших субвенцій) з районного бюджету Гайсинського району 2021 році; Про внесення змін до програми «Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Джулинської сільської ради на 2021 рік; Про внесення змін до рішення  4 сесії 8 скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської  територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами).

Начальник відділу земельних відносин, архітектури та містобудування Джулинської сільської ради Анатолій Балан представив на розгляд депутатів 285 проєктів рішень, які відносяться до питань земельних відносин.

Серед них, це надання дозволів на виготовлення та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки тощо.

Депутат Вінницької обласної ради Олександр КАВУН по завершенні пленарного засідання запросив усіх присутніх в село Серединку 19 серпня поточного року на святкування з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Відповідно до Регламенту ради, рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних