Відкрита Джулинська футбольна ліга. 3 тур

Дата: 13.08.2021 08:45
Кількість переглядів: 307

Фото без опису«Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – «Колос» (Джулинка) - 6:2 (4:2) 12 серпня. Стадіон «Шляхова-Арена» - 200 глядачів.

Арбітр: Юрій Нечитайло (Бершадь).

Колос: 12. Пшемиський (71. Лободюк 46) – 2. М.Струтинський; 4. О.Павлишин; 7. СОХАЦЬКИЙ; 8. В.Павлишин (13.В.Осіпчук 46) – 3. Гончарук (16. Марущак 81); 10. Франкевич; 11. Казарян; 17. Попов (5.Сисюк 89) – 10. М.Осіпчук; 14.Осадчук.

Тренер: Іван Попов.

Світанок-Агросвіт: 1. Менюк – 17. О.Красноженюк; 9. В.Касумов; 20. Е.Касумов; 3. Сікорський – 13. Понько (15.В.Струтинський 16; 18. Горбонос 51; 4. Палянчук 68); 7. ГРЕБІННИЙ; 2. Тепляков; 14. Гріщенко – 9. Шередько (11. І.Ковбасюк 84) – 21. Сірик (10.Третяк 81).

Тренер: Олег Облогін.

Голи: Гребінний (19), Сірик (25, 41, 81), Осадчук (21, 39), В.Касумов (45).  Шередько (71).

Попереджені: Сірик, Казарян, Шередько, Е.Касумов.

Удари: 22 (10+12) – 17 (10+7). В площину воріт: 14 (6+8) – 5 (3+2). Кутові: 5 (2+3) – 1 (0+1). Гольові моменти: 14 (6+8) – 6 (4+2).

Візуально перемога господарів виглядає легкою та невимушеною, але це тільки лише при побіжному погляді на підсумковий рахунок матчу. В реальності ж, лідер чемпіонату дав серйозний бій команді Олега Облогіна. За пару тижнів до цього матчу серед любителів футболу активно поширювалися чутки, про те, що "Світанок-Агросвіт" зіллє ДФЛ і що склад шляхівчан буде небойовим і взагалі ледве не дитячим. У реальності, амбіції керівництва взяли гору і тепер в лізі несподівано (навіть смішно) виник явний фаворит з просто-таки шикарним складом, як для районного рівня. Але навіть цей потужний склад шляхівської команди протягом цілих півтора тайму мав серйозні проблеми з в'язкою та непоступливою Джулинкою. На мій погляд, коуч "Колоса" - Іван Попов просто не вгадав з голкіпером. На перерву команди пішли за рахунку 4:2, причому форвард Вадим Осадчук двічі відновлював рівновагу після голів Михайла Гребінного та Олега Сірика. У завершальну п'ятихвилинку перед перервою тому-ж Сірику і Владиславу Касумову вдалося втілити в голи навіси Артема Теплякова та Юрія Гріщенка, а ось після перерви гості на деякий час серйозно притиснули шляхівчан до власних воріт, але забити завдяки грамотним діям в обороні четвірці Красноженюк-Сікорський-брати Касумови, у них не вийшло. А тільки-но з'явившись на полі досвідчений ветеран Євген Палянчук зі своєї половини видав таку передачу на Максима Шередька, що тому лише залишалося вийти сам на сам і влучити у верхній кут. А крапку в матчі поставив Олег Сірик, у якого хет-трик і він за кількістю забитих голів тепер зрівнявся з форвардом "Колоса" Миколою Осіпчуком. Попереду тільки Вадим Осадчук у якого 5 голів.

3 тур Відкритого чемпіонату ДФЛ закриє суботня гра в Красносілці, де ФК "Війтівка" прийматиме ще одного фаворита ліги ФК "Теплик".

Олександр ЄГОРОВ

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних