Вітання Джулинського сільського голови з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2021 08:08
Кількість переглядів: 364

Фото без описуШановні жителі громади!

Прийміть найщиріші та сповнені поваги вітання з нагоди найвеличнішого національного свята – 30-ї річниці Незалежності України!

Саме цей день започаткував нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпив вікові прагнення українського народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.

Загрози та виклики, які постали перед нашим суспільством, не лише не зламали нас, а ще більше об’єднали духом патріотизму, зміцнили наші прагнення до самостійності та незалежності. І боротьба за цілісність та неподільність України триває й сьогодні. Тому в день величного свята згадаймо та вшануймо подвиги борців за волю України протягом багатьох століть. Схилімо голови перед подвигом сучасних героїв Збройних сил України, Національної гвардії, інших силових структур та добровольчих формувань, котрі на сході нашої країни ціною власного життя платять за право для кожного з нас бути вільним.

Поняття незалежності набуло в останні роки особливого значення. Це ознака власної гідності, джерело сили і потужне прагнення змін. Не забуваймо, що наша міць в єдності, громадській злагоді, сумлінній праці та високій відповідальності перед прийдешніми поколіннями за день завтрашній. Лише так ми збудуємо сучасну розвинену європейську державу. І лише від кожного з нас залежить те, якою в подальшому буде наша Україна.

Низький уклін усім мешканцям Джулинської територіальної громади, які беруть на себе відповідальність перед суспільством, сміливо ініціюють зміни на краще у наших селах, розбудовують, роблять їх спроможними та самодостатніми.

То ж нехай щира віра в Україну не залишає ваші серця, любов до рідного краю надихає на великі справи, а наша плідна спільна праця буде надійною запорукою розбудови та уславлення нашої рідної громади та всієї країни!

З Днем незалежності!

Слава Україні!

З повагою та найщирішими побажаннями

Петро ШВЕЦЬ, Джулинський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних