Відкрита Джулинська футбольна ліга. 4 тур

Дата: 23.08.2021 20:30
Кількість переглядів: 349

Фото без описуФК «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – ФК «Теплик» - 2:3 (1:1) 23 серпня. Стадіон «Шляхова-Арена» - 100 глядачів.

Арбітр: Олексій Давиденко (Кочубіївка).

Асистенти: Анатолій Кузьменко (Умань), Дмитро Цимбал (Бирлівка).

Теплик: 1. Курко – 2. М.Білик; 3. Бойко; 4. Глубокий; 7. Бабійчук; 10. Довгань; 11. Мацієвський; 17. Яковенко; 22. Білик; 23. Бурлака; 69. КОЛОША.

Тренер: Вадим Колоша.

Світанок-Агросвіт: 1. Менюк – 17. Красноженюк (10. Третяк 61); 9. В.Касумов; 19. Ковбасюк; 20. Е.Касумов – 7. ГРЕБІННИЙ (15. В.Струтинський 46); 18. Шередько; 2. Тепляков; 14. Гріщенко – 4. Гаврильченко – 21. Сірик.

Тренер: Олег Облогін.

Голи: О.Білик (12), Сірик (25), Колоша (59), Бабійчук (61), Гаврильченко (85).

Попереджені: Сірик, О.Білик, Ковбасюк, Мацієвський.

На 90+4 хвилині вилучений з поля Сірик (повторне попередження).

Удари: 32 (18+14) – 27 (15+12). В площину воріт: 13 (7+6) – 9 (4+5). Кутові: 8 (5+3) – 9 (5+4). Гольові моменти: 17 (9+8) – 11 (6+5).

На перший погляд може здатися, що програш господарів виглядає як сенсація. але в реальності, все по ділу. То з якою регулярністю і кількістю "Світанок-Агросвіт" тринькає в цьому році гольові моменти, нічого крім відчаю викликати не може. Причому, це стосується як чемпіонату ДФЛ, так і ВЧУ. Команда з Теплика прибула в Шляхову в кількості 11 чоловік і відіграла матч без замін, що правда і у шляхівчан ситуація зі складом була не набагато кращою - 13 гравців. Гості грамотно побудували гру від оборони, але зовсім не притискалися до своїх воріт і при першій же нагоді проводили небезпечні контратаки, в чому досягли певного успіху. На перший погляд господарі поля більше володіли м'ячем, але в їхніх діях було багато зайвого, а головне - на чужій половині поля, в більшості випадків кудись зникала командна швидкість, занадто довго гравці групи атаки господарів поля  приймали ті чи інші рішення, що дозволяло гостям дуже швидко перебудовуватися і це їм дуже полегшувало завдання при обороні власних воріт. Але тим не менш, команда Олега Облогіна створила безліч реальних моментів для взяття воріт гостей, м'яч чотири рази потрапляв в стійки та поперечини, а ще в деяких випадках бездоганно діяв голкіпер "Теплика" - Вадим Курко.

Після навісу справа Василя Мацієвського рахунок відкрив Олександр Білик, який виступає за "Світанок-Агросвіт" в ВЧУ. В середині першого тайму Олег Сірик з близької відстані замкнув передачу зі штрафного Юрія Гріщенка. Він же міг виводити Шляхову вперед, після того як Артем Тепляков опинився на газоні, але на 57-й хвилині пробив з пенальті повз ворота. І буквально одразу Вадим Колоша та Дмитро Бабійчук протягом двох з невеликим хвилин роблять рахунок 1:3. У першому випадку капітана "Теплика" залишили одного після подачі кутового справа, а в другому - пройшла контратака з виходом сам на сам з голкіпером. За 5 хвилин до завершення матчу Роман Гаврильченко скорочує розрив в рахунку, але якогось фінального штурму у господарів поля толком не вийшло. ФК "Теплик" здобуває третю перемогу поспіль, а "Світанок-Агросвіт" втрачає перші очки в чемпіонаті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних