Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 26.08.2021 11:03
Кількість переглядів: 333

Фото без опису26 серпня 2021 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Джулинської сільської ради, яке  пройшло під головуванням  сільського голови  Петра ШВЕЦЯ, під час якого  члени виконавчого  комітету розглянули та прийняли 14 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь в засіданні взяли 16 членів виконкому.

Перед початком засідання Петро Васильович подякував старостам за гарну підготовку та проведення заходів з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради заступник сільського голови Микола Грабчак інформував про підготовку закладів освіти Джулинської територіальної громади до нового 2021-2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період в умовах адаптивного карантину.

Микола Петрович повідомив, що даним рішенням передбачено наступне:

1. Відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради (Руденко Р.В.), керівникам закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти вжити заходів щодо якісної підготовки освітніх закладів до початку 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період в умовах адаптивного карантину:

1.1. Забезпечити виконання заходів щодо підготовки освітніх закладів до роботи в новому навчальному році та в осінньо-зимовий період з урахуванням питань енергозбереження.

1.2. Сформувати мережу освітніх закладів на 2021-2022 навчальний рік (до 31 серпня 2021 року).

1.3. Провести облік дітей шкільного віку та учнів відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів» (зі змінами) (до 5 вересня 2021 року).

1.4. Проаналізувати стан охоплення дітей дошкільною освітою та вжити невідкладних заходів щодо максимального залучення дітей п’ятирічного віку до різних форм дошкільної освіти (до 15 вересня 2021 року).

1.5. Проаналізувати стан здобуття повної загальної середньої освіти та вжити заходів щодо продовження навчання і працевлаштування випускників шкіл, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (до 15 вересня 2021 року).

1.6. Вжити заходів щодо забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей з особливими потребами та продовжити роботу щодо запровадження інклюзивної форми навчання, відповідно до потреби відкрити класи інклюзивного навчання.

1.7. Забезпечити створення належних умов для організації навчання учнів 1-их класів в умовах Нової Української Школи.

1.8. Забезпечити неухильне дотримання правил техніки безпеки та санітарно-гігієнічних норм в освітніх закладах для збереження і зміцнення здоров’я дітей.

1.9. Своєчасно забезпечити освітні заклади шкільною документацією, періодичною пресою, фаховими журналами, організувати роботу щодо забезпечення підручниками (до 5 вересня 2021 року).

1.10. Провести педагогічну конференцію до 30 серпня 2021 року.   

1.11. Забезпечити урочисте проведення Дня знань 1 вересня 2021 року та першого уроку

1.12. Забезпечити оформлення Актів готовності теплового господарства закладів освіти до нового опалювального сезону 2021-2022 років (до 25 вересня 2021 року).

2. Забезпечити проведення медичних оглядів педагогічних працівників та учнів (до 3 вересня 2021 року) та обслуговування дітей у закладах загальної середньої освіти та дошкільних закладах освіти (упродовж року).

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради.

Начальник відділу юридичного супроводу та кадрового забезпечення Ірина Красиленко зробила інформацію «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами» та «Про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адмінпорушення та затвердження інструкції з оформлення матеріалів про адмінпорушення».

Людмила Паламарчук – начальник служби у справах дітей ознайомила присутніх з проєктами рішень щодо взяття на квартирний облік дитини позбавленої батьківського піклування Благодира Ю.О. та дітей-сиріт Чухнюка М.М., Повха Д.С., Повх П.С.

Начальник фінансового управління Джулинської сільської ради Олена КАРПІНСЬКА інформувала «Про затвердження складу робочої групи з питань формування бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки», «Про складання проєкту бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2022 рік» та «Про схвалення Прогнозу бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки».

Про присвоєння адреси будівлі, інформувала секретар сільської ради Галина ЩАВІНСЬКА.

Тетяна Усатюк – начальник управління соціального захисту та охорони здоров’я доповідала про участь в апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг.

Також члени виконавчого комітету заслухали інформацію заступника сільського голови Романа Кравця щодо укладання тимчасового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з ПрАТ Теплицьке АТП10553.

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були схвалені одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних