Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 серпня 2021 року відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Джулинської сільської територіальної громади

Дата: 30.08.2021 16:33
Кількість переглядів: 322

30 серпня 2021 року у Центрі культури та дозвілля Джулинської сільської ради відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Джулинської територіальної громади.

На конференцію були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники з навчально-виховної роботи, керівники закладів дошкільної освіти та педагоги.

В роботі конференції прийняли участь сільський голова Петро Швець, депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, заступники сільського голови Ніна Кравець, Роман Кравець, Микола Грабчак, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, голова профспілки працівників освіти Микола Морочинський.

Присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність нашої держави, а також педагогів, які самовіддано працювали на освітянській ниві в громаді та цього року відійшли за обрій життя.

З вітальним словом до присутніх працівників галузі освіти звернувся сільський голова Петро Швець, висловивши педагогам подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, готовність до нововведень і роботи в різних форматах, швидке опанування новітніх технічних засобів на благо громади і виховання гідних громадян України.

«Розвиток освіти є і надалі буде одним із пріоритетів у роботі Джулинської сільської ради. Невдовзі стартує новий навчальний рік і я сподіваюся, що почнеться він безпосередньо у класах, а не дистанційно, - наголосив Петро Васильович. – Я  радий, що в освітніх закладах громади завершилися усі ремонтні роботи, а це означає, що з вересня освітній процес розпочнеться у комфортних і сучасних умовах.

З вітальним словом до педагогів та підведенням підсумків 2020-2021 навчального року звернулася начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, яка зосередила увагу педагогів на нових аспектах Державного стандарту початкової освіти, якщо вони працюватимуть у початковій школі, на концепції Нової української школи та новому Законі «Про освіту».

Вітали учасників свята депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, Михайло Шевчук - директор Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів та голова профспілки працівників освіти Микола Морочинський.

Вітала освітян ветеран педагогічної ниви Гончар Вікторія Яківна.

Із доповідями про стан та перспективи розвитку впровадження Нової Української Школи  в кожному закладі освіти громади, виступили: Людмила Кравець (директор Шляхівської опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів), Вікторія Херсонюк (заступник директора з навчально-виховної роботи Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів), Оксана Дудник (директор Джулинського ІРЦ), виступ був доповнений цікавим матеріалом, що проектувались на екран.

Також, в межах заходу сільський голова Петро Швець разом із начальницею відділу освяти, культури і спорту Русланою Руденко вручили Грамоти і подяки представникам закладів освіти, які стали переможцями і призерами різноманітних конкурсів та фестивалів.

Завершилась зустріч освітян Джулинської територіальної громади концертною програмою, яку підготували учні та педагогічні працівники шкіл громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.