Відкрита Джулинська футбольна ліга. Перенесена гра 2-го туру

Дата: 06.09.2021 08:02
Кількість переглядів: 215

Фото без описуФК «Війтівка» – «Світанок-Агросвт» (Шляхова) - 2:9 (1:5) 5 вересня. Стадіон «Шляхова-Арена» - 100 глядачів.

Арбітр: Віталій Атаманенко(Умань).

Світанок-Агросвіт: 1. Козачок – 13. Красноженюк (9. В.Касумов 46); 11. Лут; 21. Е.Касумов; 22. Бурда – 14. Вовкотруб; 5. Руденко; 15. Д.Куций; 7. ГРЕБІННИЙ (16. Палянчук 59) - 10. Шередько (20. І.Ковбасюк 56) – 8. Бурковецький (17. Третяк 46).

Тренер: Олег Облогін.

Війтівка: 1. Шнек – 2. Маринич; 4. Мордух; 5. Степанчук; 14. КЛИБАНСЬКИЙ – 3. Козір; 7. Мураховський; 15. Якимишин; 16. О.Куций – 6. Шевчук; 10. Уманський.

Тренер: Сергій Клибанський.

Голи: Е.Касумов (3, 42), Бурковецький (15, 45+1), Шередько (23), Степанчук (45) – з пенальті, Руденко (47, 69, 78), Вовкотруб (62), Уманський (90+1).

Попереджені: Маринич, Касумов, Мордух.

Удари: 18 (3+15) – 32 (16+16). В площину воріт: 10 (1+9) – 17 (8+9). Кутові: 3 (0+3) – 8 (5+3). Гольові моменти: 8 (3+5) – 18 (9+9).

«Олег Облогін проти Війтівки», як вам така вивіска? А сама «Війтівка» сподобалася, особливо в другому таймі, рахунок 1:5 аж ніяк не надломив номінальних господарів поля і якщо розділити ігровий час другого тайму, то м'яч на половині поля Шляхової затримувався не менш, ніж на протилежному. А для 13-річного Жені Степанчука день 5 вересня 2021 року напевно запам'ятатися на все життя. Капітан дитячого ФК «Вийтівка», яку тренує саме коуч ФК «Світанок-Агросвіт», в кінці першого тайму забив свій дебютний гол у дорослому футболі.

Сам матч виглядав на одному диханні, команди грали в футбол і не дивлячись на перевагу шляхівчан в класі, проте війтівчани взагалі не маючи ніякого резерву намагалися не відставати від суперника і вельми несподівано на багато краще виглядали саме в другому таймі. «Світанок-Агросвіт» крім турнірних, також переслідував ще й якісь свої внутрішньоклубні цілі. У стартовому складі вийшли відразу 6 новачків, яких через банальну нестачу гравців дозаявили буквально за лічені години до закриття трансферного вікна. Новачками їх назвати важко, тому що все це гравці з Відкритого чемпіонату Уманщини і тренерський штаб прекрасно знайомий з можливостями кожного з них. Жорсткий лівий захисник Владислав Лут, технічний крайній хав Павло Руденко (який вже встиг стати улюбленцем публіки в Шляховій) і володіючий божевільною швидкістю форвард Михайло Бурковецький, прийшли з Христинівки. Досвідчений гравець-інтелектуал, капітан СК «Ніка» - Денис Куций, центральний захисник - боєць Микола Бурда і крайній півзахисник атакуючого плану Олексій Вовкотруб представляють Родниківку. Всі відіграли на своєму рівні і були досить помітними фігурами на полі. Дехто поспішив відправити цей склад в чемпіонат області в наступному році. Поспішаю розчарувати провісників: чемпіонат області стартував тиждень тому, а що буде в наступному році поки ніхто не знає. Тим часом, матч ФК «Війтівка» - «Світанок-Агросвіт» закрив перше коло чемпіонату ДФЛ, який начисто виграла команда з Теплика. Друге коло розпочнеться 2 жовтня, а поки ліга переключаеться на кубкові матчі.

Олександр Єгоров


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних