Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 липня 2021 року отримувачі допомоги «пакунок малюка» у Джулинській громаді мають право за бажанням отримати грошову компенсацію замість натуральної форми такої допомоги.

Дата: 06.09.2021 10:23
Кількість переглядів: 672

Законом України від 30.09.2021 № 930-IX  «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», визначено, що з 1 липня 2021 року отримувачі допомоги «пакунок малюка» мають право за бажанням отримати грошову компенсацію замість натуральної форми такої допомоги.

  Абзацом 6 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020  №744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (зі змінами)  визначено, що виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (далі - грошова компенсація) на дітей, народжених починаючи з 1 липня 2021 року, проводиться за бажанням отримувача замість одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Порядок та умови реалізації пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка у 2020-2021 роках затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 №744  (далі – Порядок та умови ).

Відповідно до Порядку та умов для призначення грошової компенсації отримувачу необхідно упродовж 12 місяців з дня народження дитини подати до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем свого проживання/ перебування заяву (форма якої визначена Порядком та умовами) із зазначенням реквізитів рахунка зі спеціальним режимом використання, відкритого в акціонерному товаристві «Комерційний банк  «ПРИВАТБАНК» .

  У разі народження дитини за кордоном до заяви необхідно додати копію свідоцтва про народження дитини (у разі відсутності свідоцтва про народження, виданого органом державної реєстрації актів цивільного стану України, - копію свідоцтва про народження дитини , виданого компетентним органом іноземної держави та легалізованого в установленому порядку, якщо інше не передбачено законом або міжнародним договором України, згоду на обов’язковість якого надано Верховною Радою України, разом з перекладом українською мовою. Вірність перекладу або справжність підпису перекладача засвідчується нотаріально) та копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.