Вакцинація була і залишається єдиним надійним способом, щоб жителі Джулинської громади убезпечили себе та рідних від тяжкого перебігу захворювання на коронавірус

Дата: 09.09.2021 08:25
Кількість переглядів: 254

Фото без описуДиректор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Джулинської сільської ради Ірина Герасимчук повідомила про важливість проведення щеплення від коронавірусної хвороби, про пункти вакцинації та про те, якими препаратами можуть щепитися жителі громади.

Ірина Володимирівна зазначила, що ситуація з поширенням коронавірусної інфекції погіршується в усій країні, адже у шести областях країни рівень захворюваності такий, що не відповідає критеріям «зеленої» зони.

«В Україні зареєстровані ті вакцини, які схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вони всі безпечні, ними ми й проводимо масове щеплення жителів громади. Окрім того, хотілося б зазначити, що 28 липня поточного року Кабінет Міністрів України прийняв постанову №787, якою було внесено зміни до базової Постанови №1236, яка стосується карантину і заходів із протидії поширенню коронавірусу. І в цих змінах зазначено, що, коли в освітньому закладі під час дії карантинних обмежень жовтого рівня епідемічної небезпеки більше 20% педагогів та працівників установи не щеплені двома дозами, то здобувачі освіти не допускаються до занять, до проведення масових заходів. Розуміючи це, ми сконцентрували свою увагу на інформаційно-роз’яснювальній роботі серед певних категорій, які відносяться до груп професійного ризику та які працюють з великою кількістю людей. І сподіваюсь у нас результати покращяться значно, адже робота ведеться системно та планово», – сказала Ірина Герасимчук.

Посадовець зазначила, що вакцинація залишається єдиним надійним способом жителів громади убезпечити себе та рідних від тяжкого перебігу захворювання на коронавірус. Саме тому робота з наданням максимального доступу до інформації про щеплення та пункти вакцинації ведеться постійно.

Окрім того, Ірина Володимирівна, звернулась до жителів громади із закликом не нехтувати своїм здоров’ям та оточуючих. Адже вакцинація безпечна, безоплатна та проводиться препаратами, які вже схвалені світовою спільнотою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних