Джулинський сільський голова Петро Швець взяв участь в церемонії передачі для поліцейських офіцерів громади службових автомобілів

Дата: 15.09.2021 06:19
Кількість переглядів: 245

Фото без опису14 вересня 2021 року на території Національного історико-архітектурного музею "Київська фортеця" відбулася церемонія передачі для поліцейських офіцерів громади у Київській, Вінницькій і Полтавській областях 86 автомобілів.

В заході взяли участь Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ та поліцейський офіцер громади Владислав ПОЛІЩУК.

Фото без опису

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський на церемонії наголосив, що у проєкті "Поліцейський офіцер громади" є "повна співпраця місцевих громад, державної влади, народних депутатів, міжнародних партнерів, поліцейських і простих громадян, які оцінюють роботу поліцейських офіцерів громади на місцях".

За його словами, довіра до поліцейських офіцерів громади є найбільшою з-поміж усіх представників цієї професії.

Міністр також наголосив, що цей проєкт має збільшуватися. На його думку, удосконалити і розвинути підготовку поліцейських офіцерів громади можливо шляхом об'єднання зусиль

"Наша амбітна мета полягає у тому, щоб до кінця наступного року поліцейських офіцерів громади стало 2 тисячі. А взагалі мета у тому, щоб у кожній з територіальних громад запрацював поліцейський офіцер громади. Тоді це буде, дійсно, візуальна присутність поліції і той рівень безпеки, на який заслуговує кожен громадянин України", - зазначив Монастирський.

Своєю чергою голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що в Україні несуть службу 632 поліцейські офіцери громади, які обслуговують 6 мільйонів населення. Понад 4300 населених пунктів з майже 30 тисяч обслуговуються поліцейськими офіцерами громади.

"Ми можемо цього поліцейського називати універсальним поліцейським, але що основне - вчасне реагування на виклики та повідомлення громадян. А це можливо на великій території нашої держави виключно, якщо у поліцейського є авто. І автомобілі, які сьогодні також вручені нашим поліцейським, які переїжджають у громади, вони обладнані різним - від елементарної аптечки до бензопили, тому що ніхто не знає, в який момент і на яку допомогу нашим громадянам треба буде прийти", - заявив голова Нацполіції.

Він також наголосив на важливості співпраці між поліцією і громадами.

"Я всіх закликаю до спільної роботи, спільною командою, і ми зможемо зробити життя наших громадян безпечнішим", - сказав Клименко.

Поліцейський офіцер громади – це офіцер Національної поліції, який живе та працює у певній територіальній громаді, забезпечуючи порядок і запобігаючи правопорушенням.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних