Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 16.09.2021 11:06
Кількість переглядів: 386

Фото без опису16 вересня 2021 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Джулинської сільської ради, яке  пройшло під головуванням  першого заступника сільського голови  Ніни Кравець, під час якого  члени виконавчого  комітету розглянули та прийняли 13 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь в засіданні взяли 19 членів виконкому із 22.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради заступник сільського голови Микола Грабчак інформував про організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку на території Джулинської територіальної громади.

Микола Петрович повідомив, що даним рішенням передбачено наступне:

1. Визначити відповідальним за оновлення реєстру даних обліку дітей дошкільного віку та шкільного віку на 2021-2022 навчальний рік, які проживають або перебувають на території Джулинської територіальної громади - відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради.

2. Відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради:

2.1. Постійно здійснювати облік дітей дошкільного та шкільного віку на закріплених територіях обслуговування згідно з Порядком ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку.

2.2. Організувати ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці, шляхом постійного оновлення реєстру даних, згідно з додатками 1, 2.

2.3. Вилучати з реєстру дані дитини шкільного віку у разі: досягнення нею повноліття; здобуття нею повної загальної середньої освіти; наявності письмово підтвердженої інформації про взяття її на облік (включення до реєстру) на території іншої адміністративно-територіальної одиниці; вибуття на постійне місце проживання за межі України (з припиненням здобуття загальної середньої освіти в Україні).

2.4. Отримувати дані дітей шкільного віку від служби у справах дітей, установ, які здійснюють їх соціальний захист і профілактику правопорушень та закладів освіти.

2.5. Використовувати для створення та оновлення реєстру отримані дані, у т.ч. з інших реєстрів або баз даних.

2.6. Здійснювати протягом 10 робочих днів з дня отримання даних їх обробку, у тому числі звіряти їх з даними реєстру та у разі потреби вносити до нього відповідні зміни і доповнення.

2.7. Вносити дані до реєстру відповідно до письмової заяви батьками (одним з батьків) дитини шкільного віку чи інших законних представників.

2.8. Надавати протягом 5-ти робочих днів з дня встановлення факту відсутності інформації про місце навчання (заклад освіти) дитини шкільного віку, дані якої наявні в реєстру, службі у справах дітей для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаного із захистом права дитини на здобуття загальної середньої освіти.

2.9. Складати та подавати на підставі даних реєстру статистичний звіт про кількість дітей дошкільного та шкільного віку за формою та й порядку, затвердженому Міністерством освіти і науки України.

2.10. Здійснювати контроль за веденням обліку дітей та здобувачів освіти закладами дошкільної та загальної середньої освіти.

3. Керівникам закладів загальної середньої освіти:

3.1. Щороку, не пізніше 20 вересня, подавати до відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради дані про всіх здобувачів освіти, які до нього зараховані, та дані про кількість вихованців, які відвідують такий заклад або перебувають під його соціально-педагогічним патронатом.

3.2. Подавати не пізніше 15 числа наступного місяця відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради дані про здобувачів освіти, які переведені до іншого закладу освіти або відраховані з нього, зазначаючи місце продовження здобуття ним загальної середньої освіти (заклад освіти).

3.3. Забезпечити інформування не пізніше 15 числа наступного місяця з моменту зарахування здобувача освіти, який здобув загальну середню освіту в закладах освіти інших адміністративно-територіальних одиниць, уповноваженого органу адміністративно-територіальної одиниці, на території якої розташовано заклад освіти, у якому здобувач освіти здобув загальну середню освіту.

3.4. Невідкладно повідомити Джулинське відділення поліції (поліцейського Офіцера громади), службу у справах дітей у разі відсутності здобувача освіти на навчальних заняттях протягом 10 робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин.

3.5. Здійснювати облік дітей шкільного віку та здобувачів освіти щодо зарахування, перевезення, відрахування із закладу освіти.

 

Директор Центру надання соціальних послуг Наталія Легкун зробила інформацію «Про внесення змін до рішення виконкому Джулинської сільської ради від 25.06.2021 №83 «Про надання соціальних послуг окремим категоріям осіб/сімей за рахунок бюджетних коштів (безоплатно)» та «Про зняття осіб з квартирного обліку у зв’язку з поліпшенням житлових умов».

Перший заступник сільського голови Ніна Кравець проінформувала щодо затвердження ПКД «Капітальний ремонт покрівлі Джулинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «ЦПМСД» Джулинської сільської ради за адресою: вул.Центральна,118 Б с.Джулинка Вінницької області та «Про створення координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на території Джулинської ТГ».

Тетяна Усатюк – начальник управління соціального захисту та охорони здоров’я Джулинської сільської ради доповідала про створення комісії по обстеженню матеріально-побутових умов сімей, що проживають на території Джулинської сільської територіальної громади. 

Рішенням передбачено:

В населених пунктах, що входять до складу Джулинської сільської територіальної громади:

Голова комісії – староста відповідного села.

Члени комісії:

спеціаліст УСЗОЗ Джулинської сільської ради (О.В.Кравець);

фахівець з соціальної роботи ЦНСП Джулинської сільської ради (Г.В.Кушнір).

В адміністративному центрі територіальної громади (с.Джулинка):

Голова комісії – перший заступник сільського голови (Н.М.Кравець).

Члени комісії:

спеціаліст УСЗОЗ Джулинської сільської ради (О.В.Кравець);

фахівець з соціальної роботи ЦНСП Джулинської сільської ради (Г.В.Кушнір).

А також, затверджено положення про комісію по проведенню обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, які проживають на території Джулинської сільської територіальної громади та встановлено, що при оформлені актів обстежень, комісія застосовує форми бланків затверджені Наказами Міністерства праці та соціальної політики від 28.04.2004 №95 та Міністерства соціальної політики України  від 29.01.2021 №37.

Про надання дозволу на розпорядження майном недієздатної Якуніної Ірини Юріївни її опікуну, інформувала секретар сільської ради Галина Щавінська.

Спеціаліст служби у справах дітей Марія Тітаренко ознайомила присутніх з проєктами рішень щодо взяття на квартирний облік дитини-сироти Малаховської Юлії Анатоліївни та дитини позбавленої батьківського піклування Журавля Григорія Володимировича.

Начальник фінансового управління Джулинської сільської ради Олена КАРПІНСЬКА інформувала «Про внесення змін до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24.12.2020 №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами).

Даним проєктом передбачено виділення коштів в сумі 115000 грн. для грошової винагороди учасникам АТО/ООС з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, 50000 грн. на одноразову матеріальну допомогу та 59000 грн. для подарункових наборів до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, жителям Джулинської громади, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової активності та отримують соціальну послугу догляду вдома ЦНСП Джулинської сільської ради.

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були схвалені одноголосно.

Також члени виконавчого комітету в різному заслухали:

- інформацію директора КНП ЦПМСД Джулинської сільської ради Ірини Герасимчук щодо проведення вакцинування жителів територіальної громади;

- інформацію старости сіл Серебрія і Березівка Сергія Люльчака щодо встановлення 14 жовтня цього року пам’ятної дошки Герою України, уродженцю села Серебрія, учню Серединської ЗОШ Царьку Олександру Миколайовичу. Крім того, Сергій Альбертович висловив слова подяки депутату Вінницької обласної ради, директору ТОВ «Прогрес» Олександру Кавуну, Джулинському сільському голові Петру Швецю та своєму колезі, старості села Серединка Миколі Хараїму за допомогу в проведенні ремонтних робіт з відновлення водогону.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних