Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кубок Джулинської футбольної ліги. 1/2 фіналу

Дата: 18.09.2021 18:24
Кількість переглядів: 289

ФК «Колос» (Джулинка) - «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) - 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) 18 вересня. Джулинка. Центральний стадіон «Колос» - 200 глядачів.

Арбітр: Віталій Атаманенко (Умань).

Асистенти: Анатолій Кузьменко (Умань), Дмитро Цимбал (Бирлівка).

Резервний арбітр: Глєб Хлівний (Бершадь).

Світанок-Агросвіт: 1. Менюк (12. Березовський 107) – 13. Красноженюк (19. В.Касумов 46); 18. Лут (2.Панасюк 111); 16. Бурда; 20. Е.Касумов – 5. Руденко (10. Фурик 37); 15. Вовкотруб; 9. Гаврильченко; 7. ГРЕБІННИЙ -  21. Шередько (4. Палянчук 77) – 3. Сірик (17. В.Струтинський 115).

Тренер: Олег Облогін.

Колос: 71. Лободюк – 2. Щавінський (17. Попов 66); 3. Бондар; 4. Павлишин; 7. СОХАЦЬКИЙ (15. Довгань 115) – 6. Хміль; 8. Маляренко; 9. Струтинський; 11. Казарян (5. Тимощук 106) – 10. Головко (16. Теплицький 91; 13. Слюнченко 106); 14. Осадчук.

Тренер: Іван Попов.

Голи: Головко (27), Е.Касумов (55) – з пенальті, Сірик (101), Фурик (103).

Попереджені: Казарян, Павлишин, Щавінський, Сірик, Шередько, Головко, Попов.

Удари: 11 (3+5+0+3) – 27 (10+8+7+2). В площину воріт: 7 (2+4+0+1) – 10 (2+4+4+0). Кутові: 0 – 7 (4+3+1+1). Гольові моменти: 5 (2+1+1+1) – 11 (2+5+3+1).

Це була важка та виснажлива для обох команд гра. Розуміючи, що змагатися з добре укомплектованою Шляховою у відкритому футболі - собі дорожче, наставник «Колоса» - Іван Попов побудував на своїй половині поля масовану і неприступну у всіх сенсах стіну, пробити яку відразу виявилося досить проблематично. Повернення в склад основного центрального захисника Івана Щавінського було дуже своєчасним. Разом з Віталієм Сохацьким, Олександром Бондарем та Олександром Павлишиним, господарі поля не дивлячись на відчуту територіальну перевагу гостей відчували себе досить комфортно. Технічно краще оснащені гравці ФК «Світанок-Агросвіт» іноді довго кружляли на підступах до джулинської штрафної, але серйозно спантеличити прогресуючого Олександра Лободюка так і не змогли. А ось біля протилежних воріт на 27-й хвилині Щавінський та Хміль організували для Головка все, що-б той відкрив рахунок. Дмитру залишалося лише влучити у дальній кут, з чим він успішно і впорався. Після цього ініціатива остаточно перейшла до гостей, але забити як і раніше не вдавалося. Лободюк був надійний як на лінії воріт, так і на виходах, а ударам Романа Гаврильченка, Максима Шередька, Олега Сірика та Михайла Гребінного з далеких та середніх дистанцій не вистачало точності. Зрівняти рахунок шляхівчанам вдалося на початку другого тайму. Емануїл Касумов точно пробив з 11-метрової позначки після фолу Павлишина на Шередьку. Після цього гра просто фонтанувала частими зупинками для надання допомоги гравцям обох команд, рубка йшла справді не на жарт. Довго чи коротко, а гра перейшла в овертайм і ось тут позначилася довша лава запасних Шляхової. Сірик на 101-й хвилині з другої спроби все-таки зумів пробити Лободюка після передачі зліва Фурика, а за 2 хвилини вже сам Віталій після пасу Олексія Вовкотруба зумів уникнути офсайду і точно поцілити в дальній кут. 1:3 і «Світанок-Агросвіт» з величезними труднощами, але все-ж виходить у фінал. А для команди Івана Попова ця гра була однозначно кращою в цьому році і в другому колі чемпіонату ці команди знову зіграють в жовтні в Джулинці і здається мені, що «Колос» здатний на більше ніж 3 місце в ДФЛ. Команда з Шляхової в фінальному матчі за кубок ліги зустрітися з лідером чемпіонату ФК «Теплик». Де точно відбудеться гра, керівництво ліги разом з представниками фіналістів визначиться в найближчі дні.

Нагадую, що другий півфінальний матч ФК «Теплик» - «Цукровик» (Красносілка) не відбудеться. Посилаючись на брак виконавців команда з Красносілки відмовилася грати цей поєдинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.