Кубок Джулинської футбольної ліги. 1/2 фіналу

Дата: 18.09.2021 18:24
Кількість переглядів: 301

Фото без описуФК «Колос» (Джулинка) - «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) - 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) 18 вересня. Джулинка. Центральний стадіон «Колос» - 200 глядачів.

Арбітр: Віталій Атаманенко (Умань).

Асистенти: Анатолій Кузьменко (Умань), Дмитро Цимбал (Бирлівка).

Резервний арбітр: Глєб Хлівний (Бершадь).

Світанок-Агросвіт: 1. Менюк (12. Березовський 107) – 13. Красноженюк (19. В.Касумов 46); 18. Лут (2.Панасюк 111); 16. Бурда; 20. Е.Касумов – 5. Руденко (10. Фурик 37); 15. Вовкотруб; 9. Гаврильченко; 7. ГРЕБІННИЙ -  21. Шередько (4. Палянчук 77) – 3. Сірик (17. В.Струтинський 115).

Тренер: Олег Облогін.

Колос: 71. Лободюк – 2. Щавінський (17. Попов 66); 3. Бондар; 4. Павлишин; 7. СОХАЦЬКИЙ (15. Довгань 115) – 6. Хміль; 8. Маляренко; 9. Струтинський; 11. Казарян (5. Тимощук 106) – 10. Головко (16. Теплицький 91; 13. Слюнченко 106); 14. Осадчук.

Тренер: Іван Попов.

Голи: Головко (27), Е.Касумов (55) – з пенальті, Сірик (101), Фурик (103).

Попереджені: Казарян, Павлишин, Щавінський, Сірик, Шередько, Головко, Попов.

Удари: 11 (3+5+0+3) – 27 (10+8+7+2). В площину воріт: 7 (2+4+0+1) – 10 (2+4+4+0). Кутові: 0 – 7 (4+3+1+1). Гольові моменти: 5 (2+1+1+1) – 11 (2+5+3+1).

Це була важка та виснажлива для обох команд гра. Розуміючи, що змагатися з добре укомплектованою Шляховою у відкритому футболі - собі дорожче, наставник «Колоса» - Іван Попов побудував на своїй половині поля масовану і неприступну у всіх сенсах стіну, пробити яку відразу виявилося досить проблематично. Повернення в склад основного центрального захисника Івана Щавінського було дуже своєчасним. Разом з Віталієм Сохацьким, Олександром Бондарем та Олександром Павлишиним, господарі поля не дивлячись на відчуту територіальну перевагу гостей відчували себе досить комфортно. Технічно краще оснащені гравці ФК «Світанок-Агросвіт» іноді довго кружляли на підступах до джулинської штрафної, але серйозно спантеличити прогресуючого Олександра Лободюка так і не змогли. А ось біля протилежних воріт на 27-й хвилині Щавінський та Хміль організували для Головка все, що-б той відкрив рахунок. Дмитру залишалося лише влучити у дальній кут, з чим він успішно і впорався. Після цього ініціатива остаточно перейшла до гостей, але забити як і раніше не вдавалося. Лободюк був надійний як на лінії воріт, так і на виходах, а ударам Романа Гаврильченка, Максима Шередька, Олега Сірика та Михайла Гребінного з далеких та середніх дистанцій не вистачало точності. Зрівняти рахунок шляхівчанам вдалося на початку другого тайму. Емануїл Касумов точно пробив з 11-метрової позначки після фолу Павлишина на Шередьку. Після цього гра просто фонтанувала частими зупинками для надання допомоги гравцям обох команд, рубка йшла справді не на жарт. Довго чи коротко, а гра перейшла в овертайм і ось тут позначилася довша лава запасних Шляхової. Сірик на 101-й хвилині з другої спроби все-таки зумів пробити Лободюка після передачі зліва Фурика, а за 2 хвилини вже сам Віталій після пасу Олексія Вовкотруба зумів уникнути офсайду і точно поцілити в дальній кут. 1:3 і «Світанок-Агросвіт» з величезними труднощами, але все-ж виходить у фінал. А для команди Івана Попова ця гра була однозначно кращою в цьому році і в другому колі чемпіонату ці команди знову зіграють в жовтні в Джулинці і здається мені, що «Колос» здатний на більше ніж 3 місце в ДФЛ. Команда з Шляхової в фінальному матчі за кубок ліги зустрітися з лідером чемпіонату ФК «Теплик». Де точно відбудеться гра, керівництво ліги разом з представниками фіналістів визначиться в найближчі дні.

Нагадую, що другий півфінальний матч ФК «Теплик» - «Цукровик» (Красносілка) не відбудеться. Посилаючись на брак виконавців команда з Красносілки відмовилася грати цей поєдинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних