Засуджено особу за крадіжку та розбійний напад

Дата: 22.09.2021 08:19
Кількість переглядів: 349

Фото без описуУ кримінальному провадженні, публічне обвинувачення у якому підтримувалось Гайсинською окружною прокуратурою, Бершадським районним судом засуджено особу до 8 років позбавлення волі за  вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.185, ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України - крадіжка та розбій.

Так, громадянин К., 1982 року народження, який відбув покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі, звільнившись на початку 2020 року, перебуваючи у с. Лугова Гайсинського району Вінницької області, у серпні 2020 року, знаходячись у будинку Н., де вони разом вживали алкогольні напої, вчинив крадіжку золотих виробів таємно від власника.

Крім того,  К. у березні 2021 року у темну пору доби в с. Осіївка Гайсинського району Вінницької області, йшовши по вузькоколійній залізничній колії сполученням м. Гайворон – с. Осіївка, побачив невідому йому раніше жінку Т., яка їхала на велосипеді, та на яку К. вирішив вчинити розбійний напад з метою заволодіння її майном. Коли Т. проїжджала повз К., то він руками штовхнув її, внаслідок чого Т. упала з велосипеда на землю та скотилась в кювет. Під час цього К. зав’язав на своєму обличчі хустку аби приховати обличчя та дістав з кишені своєї куртки кухонний ніж, та приставивши його до горла Т., заволодів грошовими коштами у сумі більш ніж 6 000 грн. та мобільним телефоном останньої.

Примітка. Згідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Начальник Бершадського відділу

Гайсинської окружної прокуратури                                                       Максим Джужук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних