Відбулося 13 позачергове пленарне засідання Джулинської сільської ради 8 скликання

Дата: 23.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 264

Фото без описуСьогодні, 23 вересня, під головуванням сільського голови Петра Швеця відбулося 13 позачергова сесія Джулинської сільської ради 8 скликання.

У роботі сесії, на розгляд якої було винесено 6 питань, взяли участь 15 депутатів, депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, старости сіл, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради, окремі начальники управлінь, відділів сільської  ради.

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Відтак під час засідання сесії депутатами було внесено зміни до програми «Соціальний захист населення Джулинської територіальної громади на 2021 рік» та програми соціально-економічного розвитку Джулинської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Розглянули клопотання до Вінницької обласної ради щодо висунення кандидатури першого заступника сільського голови Кравець Ніни Миколаївни для нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

Народні обранці внесли зміни до складу виконавчого комітету Джулинської сільської ради та надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації для закладів загальної середньої освіти.

Також рішенням сесії було внесено зміни до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24.12.2020 №4/30 «Про бюджет Джулинської  сільської територіальної громади», а саме:

Збільшили видатки загального фонду:

- «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» на суму 224 000 грн., із них – 115 000 грн. на матеріальна допомога учасникам АТО/ООС; 50 000 грн., одноразова матеріальна допомога; 59 000 грн., подарункові набори до Дня людей похилого віку та Дня ветерана, жителям Джулинської громади, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової активності та отримують соціальну послугу догляду вдома Центром надання соціальних послуг Джулинської сільської ради.

- «Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги»      на суму 66 460 грн.

- 66 460 грн. для виплати компенсацій за соціальні послуги  з догляду на професійній основі за червень-вересень 2021 року.

- на забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю на суму 21 960 грн.

- на первинну медичну допомогу населенню, що надається центрами первинної медичної (медико-санітарної) допомоги на суму 64 631 грн. із них – 41 969 грн.  ПКД капітальний ремонт покрівлі Джулинської АЗПСМ, 4 662 грн. співфінансування робіт для пандусу Шляхівської АЗПСМ та 18 000 грн. співфінансування капітального ремонту покрівлі Джулинської АЗПСП.

Рішення з усіх питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних