Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ привітав бібліотечних працівників КЗ «Джулинська публічна бібліотека» з професійним святом

Дата: 30.09.2021 10:05
Кількість переглядів: 354

Фото без опису30 вересня, Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ, разом із своїм заступником Миколою ГРАБЧАКОМ привітав працівників комунального закладу «Джулинська публічна бібліотека» з Всеукраїнським днем бібліотек.

Петро Васильович подякував колективу за сумлінну працю, за професійну майстерність, відповідальне ставлення до своїх обов’язків, висловив найкращі побажання.

«Сьогодні ви своєю справою несете зерно знань, яке необхідне людям, дітям, дорослим. Вони приходять до вас, щоб прочитати книги, а в книзі завжди є прекрасні слова, прекрасні теми, які роблять людей добрішими, більш розумними. Щира вам вдячність за вашу справу. Зі святом, шановні, будьте здорові й щасливі», - зазначив  у вітальному слові Петро ШВЕЦЬ.

За багаторічну та сумлінну працю, особистий внесок у справу по залученню населення до культурної спадщини України, популяризації книг, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди професійного свята  Всеукраїнського дня бібліотек відзначено Почесною грамотою Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації директора комунального закладу «Джулинська публічна бібліотека» Шкурак Нелю Іванівну та бібліотекаря Серединського закладу загальної середньої освіти ім. Василя Думанського І-ІІІ рівнів Головатюк Раїсу Михайлівну.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Окрім того, очільник громади, передав до комунального закладу та філій 38 книг «Серединка – тепла крапка на карті України» і «Добрий день, Березівко» від авторів книг Петра МАНІЛЕНКА і Федора ШЕВЧУКА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних