Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник Джулинського сільського голови вручив Почесну грамоту

Дата: 30.09.2021 13:49
Кількість переглядів: 304

30 вересня, заступник Джулинського сільського голови Микола ГРАБЧАК, разом із депутатом Вінницької обласної ради, директором ТОВ «Прогрес» с.Серединка Олександром КАВУНОМ і старостою села Серединка Миколою ХАРАЇМОМ привітали бібліотекаря Серединського закладу загальної середньої освіти ім. Василя Думанського І-ІІІ рівнів Головатюк Раїсу Михайлівну з професійним святом і вручили їй Почесну грамоту Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди професійного свята  Всеукраїнського дня бібліотек.

Присутні у своїх виступах озвучили, що це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Бібліотека - це місце, де народжується і зберігається наша духовність, наші культурні і наукові надбання. І не просто зберігаються, а будучи відкритими для використання, надихають на творчість, підказують нові ідеї, підштовхують особистість до розвитку.

Окрім того, Олександр Федорович КАВУН вручив сертифікат для шкільної бібліотеки на суму 1000 гривень для придбання нових, сучасних книг для закладу освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.