Відкрита Джулинська футбольна ліга. Гра 9-го туру

Дата: 04.10.2021 09:43
Кількість переглядів: 246

Фото без описуФК «Теплик» - ФК «Світанок Агросвіт» (Шляхова) - 2:3 (0:0) 3 жовтня. Теплик. Стадіон «Старт» - 100 глядачів.

Арбітр: Віталій Атаманенко (Умань).

Асистенти: Анатолій Кузьменко (Умань), Артем Баланюк (Родниківка).

ФК «Світанок Агросвіт»: 1. Менюк – 15. Бурда; 10. Лут; 20. Е.Касумов (5. В.Касумов 69); 3. Сікорський – 7. ГРЕБІННИЙ (19. Бурковецький 54); 2. Вовкотруб (9. Шередько 54); 17. Черниш; 18. Куций (16.Сірик 71) – 14. Гріщенко – 21. Янчук.

Тренер: Олег Облогін.

ФК Теплик: 1. Курко –  3. І.Бойко; 4. Глубокий; 13. Драчук; 23. Бурлака – 6. Зозуля (5. Кравченко 73; 10. Довгань; 17. Яковенко (2. Кострійчук 57); 8. Буряк; 69. КОЛОША - 11. Мацієвський.

Тренер: Вадим Драчук.

Голи: Янчук (56, 70), Куций (64), Мацієвський (72), Драчук (79).

Попереджені: Е.Касумов, Кострійчук.

Удари: 15 (9+6) – 12 (4+8). В площину воріт: 4 (1+3) – 5 (1+4). Кутові: 5 (2+3) – 3 (2+1). Гольові моменти: 5 (2+3) – 10 (4+6).

Ситуація в чемпіонаті ДФЛ загострюється. Якби сьогоднішній матч в Теплику закінчився хоча б внічию, то шанси на перемогу в лізі для шляхівчан ставали б вельми туманними та проблематичними. І перший тайм тільки зміцнив цю впевненість. Маючи досить обмежений склад, господарі поля, проте ні в чому не поступалися добре укомплектованому складу Шляхової, а в деяких компонентах навіть перевершували їх. Але в другому таймі протягом 14-ти хвилин, в воротах Вадима Курко побувало одразу 3 м'ячі. Так уже протягом 7 років відомий форвард Сергій Янчук в силу своїх можливостей та регламенту завжди охоче приїжджає в Шляхову. Ось і сьогодні в дуже важливому матчі він спочатку на 56-й хвилині після тонкого пасу Дениса Куцого відкрив рахунок. А на 70-й після перехоплення Владислава Касумова і пасу того ж Куцого, зробив рахунок 0:3. У проміжку між цими голами вдалося відзначитися і самому Куцому. Михайло Бурковецький викотив на удар і після рикошету дезорієнтований Вадим Курко вже нічим не міг допомогти своїй команді. Чим особисто мені подобатися цей склад теплицької команди, так це, пристойною фізичною готовністю і вмінням тримати удар. Після третього голу господарі аж ніяк не «попливли» і протягом 7-ми хвилин, взагалі скоротили рахунок до мінімуму. Швидше за все вже кращий бомбардир ліги Василь Мацієвський виявився першим на добиванні і забив свій 10-й гол у чемпіонаті, а за 11 хвилин до закінчення матчу шляхівська оборона зробила просто шикарний подарунок на 33-й день народження граючому тренеру ФК «Теплик» - Вадиму Драчуку. У заключні 10 хвилин матчу «Світанок-Агросвіт» засушив гру і тепер передбачити чемпіона та призерів ліги стало вкрай складно. Матч ФК «Теплик» - «Колос» (Джулинка) 10 жовтня стає доленосним для всієї трійки претендентів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних