Чергова 14 сесія Джулинської сільської ради 8 скликання

Дата: 22.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 422

Фото без опису18 жовтня 2021 року Джулинський сільський голова Петро ШВЕЦЬ видав розпорядження про скликання чергової 14 сесії сільської ради 8 скликання. Вона відбудеться 28 жовтня поточного року о 14-00 годині в залі засідань комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Джулинської сільської ради.

Пленарне засідання пройде з дотриманням встановлених правил і норм щодо карантину та використанням відповідних засобів індивідуального захисту.
 

На порядок денний внесено питання:

1. Про приведення рангів посадових осіб місцевого самоврядування у відповідність до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»

2. Про утворення старостинських  округів на території Джулинської сільської ради, затвердження Положення про старостинські округи та затвердження Положення про старосту.

3. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Джулинської сільської ради.

4. Про внесення змін до структури Джулинської сільської ради та її виконавчих органів на 2021 рік та затвердження її у новій редакції.

5. Про затвердження ПКД «Капітальний ремонт котельні (заміна котла) Шляхівської АЗПС за адресою: вул. В. М. Кавуна, 32 с. Шляхова Гайсинський район Вінницька область»

6. Про затвердження ПКД «Капітальний ремонт покрівлі Джулинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «ЦПМСД Джулинської сільської ради» за адресою: вул. Центральна, 118 Б с. Джулинка Вінницької області»

7. Про перейменування вулиць  на території Джулинської сільської ради.

8. Про внесення змін до Програми «Придбання комп’ютерного обладнання на Джулинську сільську раду у 2021 році».

9. Про затвердження проєктно-кошторисної документації «Технічне переоснащення  котельні М’якохідського закладу загальної середньої освіти І-ІІ рівнів Джулинської сільської ради Гайсинського району, Вінницької області».

10. Про затвердження ПКД «Капітальний ремонт котельні (заміна котла) закладу дошкільної освіти «Веселка» с.Шляхова за адресою: вул. В. М. Кавуна, будинок, 4, село Шляхова, Гайсинський район, Вінницька область.

11. Про затвердження Стратегії розвитку Джулинського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів Джулинської сільської ради на 2021-2026 роки.

12. Про внесення змін до структури відділу освіти, культури і спорту та штатного розпису закладів освіти Джулинської ТГ.

13. Про внесення змін до рішення 2 сесії Джулинської сільської ради 8 скликання «Про створення служби у справах дітей Джулинської сільської ради, затвердження Положення та вжиття заходів щодо його державної реєстрації від 26.11.2020 №2/9.

14. Про внесення змін до рішення 2 сесії Джулинської сільської ради 8 скликання «Про створення відділу земельних відносин, архітектури та  містобудування, затвердження  Положення  та вжиття заходів щодо його  державної реєстрації» від 26.11.2020 №2/10.

15. Про внесення змін до рішення 7 сесії Джулинської сільської ради 1 скликання «Про Положення про відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради».

16. Про внесення змін до рішення 6 сесії сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської територіальної громади на 2021 рік» (02516000000).

17. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Джулинської  сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

18. Про Прогноз бюджету Джулинської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки (02516000000).

19. Про внесення змін до рішення 2 сесії Джулинської сільської ради 8 скликання «Про створення фінансового управління Джулинської  сільської ради, затвердження Положення про фінансове управління та вжиття заходів щодо його державної реєстрації» від 26.11.2020 №2/7.

20. Земельні питання.

21. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних