Чемпіонат ДФЛ. «Золотий матч».

Дата: 08.11.2021 08:07
Кількість переглядів: 223

Фото без описуФК «Теплик» - ФК «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) - 1:2 (1:2) 7 листопада 2021 року. Стадіон «Шляхова-Арена» - 200 глядачів.

Арбітр: Олексій Давиденко (Кочубіївка).

Асистенти: Віталій Атаманенко (Умань), Дмитро Цимбал (Бирлівка).

Четвертий арбітр: Глєб Хлівний (Бершадь).

ФК «Світанок-Агросвіт»: 1. Менюк – 2. Тепляков; 3. Лут; 9. Черниш; 20. Руденко (19.Шередько 53) – 7. ГРЕБІННИЙ (18.Матвієнко 66); 15. Гаврильченко; 10. Бурковецький; 17. Куций – 21. Янчук (14.Гріщенко 73) – 4. Сірик (6. Палянчук 90).

Тренер: Олег Облогін.

Теплик: 1. Курко – 3. І.Бойко; 4. Глубокий; 2. М.Білик (32.Самарук 46); 13. Драчук – 10. Довгань; 17. Яковенко (27.Панченко 46); 22. О.Білик; 69. КОЛОША – 7. Бібійчук; 11. Мацієвський.

Тренер: Вадим Колоша.

Голи: Мацієвський (8), Янчук (20, 22).

Попереджені: Менюк, Колоша, Мацієвський, Глубокий, Матвієнко, Сірик.

Удари: 19 (9+10) – 14 (7+7). В площину воріт: 6 (4+2) – 9 (5+4). Кутові: 3 (1+2) – 1 (1+0). Гольові моменти: 7 (4+3) – 8 (4+4).

Незважаючи на всі перепони та труднощі, чемпіонат ДФЛ проте був проведений не просто для галочки, як це зараз модно. Більше того, вже зараз ведеться робота з прицілом на наступний сезон, щоб футбольних команд калібру Джулинки, Теплика та Шляхової в лізі стало, як мінімум, удвічі більше. При всьому, при цьому ми - організатори чітко бачимо недоліки і зробимо все для того, аби таких вже легендарних і епічних протистоянь, як «Світанок-Агросвіт» - МФК «Теплик», було ще більше. Особливо хотілося б відзначити голову Джулинської ТГ – Петра Васильовича Швеця та президента ДФЛ – Олега Івановича Ковбасюка. А з таким виконавчим директором, як Микола Петрович Грабчак, наша ліга може сміливо дивитися в майбутнє.

З перших хвилин самого матчу одразу впало у вічі те, що в теплицькій команді зробили серйозні висновки після кубкового фіналу. Команда грала компактніше та щільніше насамперед на своїй половині поля. А на 8-й хвилині номінальні господарі взагалі відкрили рахунок. Найкращий бомбардир ліги Василь Мацієвський щільним ударом з району правого кута штрафного шляхівчан перервав суху серію Миколи Менюка, яка тривала 199 хвилин. Невідомо, чим би закінчився матч, якби не знатний майстер Сергій Янчук, який ось уже багато років з’являється в Шляховій у найважчі моменти. Його голи протягом 110 секунд після передач Олега Сірика та Павла Руденка розвернули хід матчу в протилежний бік. Тепер вже МФК «Теплик» був змушений бігти вперед, а шляхівчани віддали перевагу синиці в руках, ціна єдиної помилки була надто високою. Подальші події на полі були не для любителів видовищного футболу. Боротьба на кожній ділянці поля з виключенням будь-яких авантюр. Досить сказати, що приблизно з середини другого тайму крайнім захисникам ФК «Світанок-Агросвіт» з тренерської лави було, в буквальному сенсі, заборонено перетинати центральну лінію поля, Шляхова явно «сушила» гру. У Теплика найкращий півзахисник чемпіонату Олександр Білик у пошуках м'яча часто сідав глибоко назад, але як тільки він отримував м'яч, як одразу перед ним виростали двоє, а іноді троє суперників. Був шикарний шанс у Дмитра Бабійчука, але найкращий воротар ліги Микола Менюк у красивому кидку витягнув м'яч з під поперечини на 75-й хвилині. Могли забивати на 82-й хвилині і Олег Сірик разом з Максимом Шередьком, але обидва удари майже впритул відбив теплицький голкіпер Вадим Курко. Головний арбітр матчу Олексій Давиденко додав 5 хвилин, у ході яких гравці у червоній формі перейшли на верхові закидання м'яча до штрафного майданчика Шляхової, але пара центральних захисників В'ячеслав Черниш-Артем Тепляков разом з майже всіма польовими гравцями відстояли потрібний рахунок.

Після матчу президент та виконавчий директор Джулинської футбольної ліги нагородили самих призерів чемпіонату та найкращих гравців за амплуа. Як відомо, представники «Колоса» з Джулинки - найкращий нападник Дмитро Головко, найстарший гравець ліги Івана Попов разом з Олександром Лободюком (маркетинг та реклама ДФЛ) були нагороджені тижнем раніше в Джулинці. А 7 листопада у Шляховій свої заслужені нагороди отримали:

Воротар - Менюк Микола (Світанок-Агросвіт).

Захисник - Емануїл Касумов (Світанок-Агросвіт).

Півзахисник - Олександр Білик (Теплик).

Бомбардир - Василь Мацієвський (Теплик) – 12 голів.

Гравець - Олег Сірик (Світанок-Агросвіт).

Арбітр - Юрій Нечитайло (Бершадь).

Асистент арбітра - Дмитро Цимбал (Бирлівка).

Наймолодшій гравець - Євген Степанчук (Війтівка).

«Залізна людина» (найбільша кількість хвилин без замін) - Вадим Колоша (Теплик).

Кращий тренер - Олег Облогін (Світанок-Агросвіт).

Насамкінець, хочеться подякувати всім без винятку учасникам, гравцям, тренерам, уболівальникам, суддям. Ви всі найкращі, незалежно від того, хто там що виграв. До зустрічі навесні, а поки що на порядку денному міні-футбольний чемпіонат ДФЛ, інформацію щодо якого буде опубліковано найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних