Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Форма №2ТП-водгосп (річна) "Звіт про використання води" подаємо в електронній формі.

Дата: 16.11.2021 12:35
Кількість переглядів: 1687

Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг доводить до Вашого відома, що згідно наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 18.12.2020 р. №375 «Про затвердження Змін до Порядку ведення державного обліку водокористування та Порядку функціонування модуля «Подання звіту про використання води в електронній формі» Порталу електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України з 01.01.2022 року вступають в силу зміни в частині форми подачі звіту про використання води за формою №2ТП-водгосп (річна).

Відповідно до цих змін, подача Звіту здійснюється виключно в електронному вигляді через Портал електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України.

 

 

Форма №2ТП-водгосп (річна) "Звіт про використання води" подаємо в електронній формі.

         Наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 18.12.2020 р. №375 внесено зміни до Порядку ведення державного обліку водокористування, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.03.2015 №78.

Подача звіту є обов’язковою для водокористувачів, які здійснюють діяльність, пов’язану із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод та забруднюючих речовин.

З 01.01.2022 року подання звітів здійснюється в електронній формі через «Портал електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України».

Звертаємо Вашу увагу, що:

  • Прийом звітності за 2021 рік триватиме з 1 січня по 1 лютого 2022 року.
  • До 1 березня 2022 року можливо подати виправлені (уточненні) звіти у разі виявлення помилок, які можуть бути виправлені.
  • Водокористувачі, що мають у своєму складі філії, представництва, відділення та інші відокремлені підрозділи без статусу юридичної особи, що не звітують самостійно, повинні подавати Звіти за них.
  • Копії електронних Звітів з відміткою про одержання подаватимуться платниками рентної плати за спеціальне використання води разом з деклараціями з рентної плати до територіальних органів ДПС.

Ознайомтесь з відеоінструкцією по заповненню звіту за формою №2ТП-водгосп (річна) в електронному вигляді https://www.youtube.com/watch?v=6AHpcG1XvVw.

Для отримання консультацій і роз’яснень щодо заповнення звіту звертайтесь до відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод БУВР Південного Бугу за адресою: м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7, каб. 23 або за тел. (0432) 67-27-24

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.