Проведено чергове засідання виконкому Джулинської сільської ради

Дата: 18.11.2021 11:00
Кількість переглядів: 299

Фото без опису18 листопада 2021 року  відбулося  засідання  виконавчого комітету  Джулинської сільської ради, яке  пройшло під головуванням  першого заступника Ніни Кравець та заступника сільського голови Романа Кравця, під час якого члени виконавчого  комітету розглянули та прийняли 12 рішень з питань життєдіяльності громади. Участь  в засіданні взяли 18 членів виконкому.

Відповідно до порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради інспектор відділу освіти, культури і спорту сільської ради Лариса Заміхора інформувала про заходи щодо військово-патріотичного виховання учнівської молоді.

Станіслав Олексій - спеціально уповноважена особа з питань цивільного захисту сільської ради надав інформацію щодо ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників на території Джулинської сільської ради.

Заступник сільського голови Микола Грабчак ознайомив членів виконкому із заходами щодо відзначення на території Джулинської сільської територіальної громади Дня Гідності і Свободи.

Проєктом рішення передбачено:

1. Затвердити відповідний план заходів з підготовки та відзначення Дня Гідності та Свободи у населених пунктах громади.

2. Провести покладання квітів, гірлянд до пам’ятника Герою України Костянтину Могилку, до меморіальних дошок Герою України Олександру Царьку в с.Серединка, Сергію Ковалю в с.Джулинка та до захоронення загиблого учасника АТО Юрія Тарасенка в с.Чернятка за участю керівництва громади, депутатів сільської ради, членів виконкому, громадськості.

3. Створення відповідних куточків пам’яті учасників Революції Гідності і Свободи в закладах освіти та наповнення їх новою інформацією.

4. Забезпечити у закладах освіти, закладах культури, інших закладах для дітей та молоді проведення тематичних виставок, годин спілкування, інформаційних заходів, бесід про доленосні події в Україні початку ХХІ століття з учасниками революційних подій, операції об’єднаних сил, антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

5 Забезпечити упорядкування меморіальних комплексів, пам’ятників та пам’ятних знаків, пов’язаних із іменами загиблих учасників Революції Гідності та Свободи.

6. Забезпечити охорону громадського порядку та дотримання вимог з безпеки дорожнього руху, медичного супроводу у місцях проведення заходів з нагоди відзначення в громаді Дня Гідності та Свободи.

7. Забезпечити висвітлення в місцевій газеті «Моя громада» та на офіційному вебсайті Джулинської територіальної громади заходів з нагоди відзначення в громаді Дня Гідності та Свободи.

8. Рекомендувати керівникам релігійних організацій провести поминальні та заупокійні панахиди і богослужіння в храмах, біля пам’ятників, обелісків, на меморіальних комплексах героїв, які полягли в боях за незалежність України.

Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері, жительці села М’якохід Свідрук Ларисі Федорівні та про надання дозволу на списання окремих житлових будинків в селах Чернятка, Березівка, Серединка, інформувала секретар сільської ради Галина ЩАВІНСЬКА.

Про внесення змін до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської  територіальної громади на 2021 рік», про схвалення рішення «Про внесення змін до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №4/30 «Про бюджет Джулинської сільської  територіальної громади на 2021 рік», про схвалення рішення «Про бюджет Джулинської сільської територіальної громади на 2022 рік» інформувала начальник фінансового управління Джулинської сільської ради Олена КАРПІНСЬКА.

Олена Михайлівна повідомила, що здійснено перерозподіл коштів видаткової частини сільського бюджету на суму 9900 гривень з для оплати монтажу кондиціонерів в консультативному центрі, для підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства.

При схваленні проєкту сільського бюджету на 2022 рік визначено:

Доходи сільського бюджету в сумі 131 353 054 грн., в т.ч. доходи загального фонду – 130 509 474 грн. та доходи спеціального фонду – 843 580 грн.

Видатки сільського бюджету в сумі 131 353 054 грн., в т.ч. видатки загального фонду – 130 509 474 грн. та видатки спеціального фонду – 843 580 грн.

Всі проєкти рішень виконавчого комітету, які розглядались на засіданні були схвалені одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних