День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 08:04
Кількість переглядів: 417

Фото без опису21 листопада вся Україна, відзначає День Гідності та Свободи. Це свято установлено на честь початку двох революцій – Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності у 2013 році.

Український народ неодноразово захищав свої прагнення до свободи і незалежності, демократичні цінності та європейський шлях розвитку. Дорогою ціною  дістався нам власний вибір – вибір Свободи, Гідності та Нескореності.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи секретар Джулинської сільської ради Галина Щавінська, разом із заступниками сільського голови, працівниками структурних підрозділів та апарату сільської ради, працівниками гулузі культури взяли участь у відкритті тематичної книжкової виставки «Вільні творять майбутнє», яку підготували працівники комунального закладу «Джулинська публічна бібліотека», на якій були представлені світлини, документи та матеріали з подій Помаранчевої Революції та Революції Гідності.

Опісля, учасники заходу поклали квіти до пам’ятника Герою України Костянтину Могилку і до меморіальної дошки Сергію Ковалю в с.Джулинка та вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні і загиблих воїнів АТО. 

Відповідні заходи відбулися в селах Серединка та Чернятка, де також відбулося покладання квітів до меморіальної дошки Герою України Олександру Царьку та до захоронення загиблого учасника АТО Юрія Тарасенка.

У всіх закладах освіти громади проведені загальношкільні виховні години «Горде ім’я – українець», «У нашій рідній Україні ми всі – український народ», тематичні уроки, лекції, бесіди щодо політичних та суспільних змін в українському суспільстві, теми єдності народу України та цілісності її території, відбулися зустрічі з учасника АТО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних