Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 08:04
Кількість переглядів: 398

21 листопада вся Україна, відзначає День Гідності та Свободи. Це свято установлено на честь початку двох революцій – Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності у 2013 році.

Український народ неодноразово захищав свої прагнення до свободи і незалежності, демократичні цінності та європейський шлях розвитку. Дорогою ціною  дістався нам власний вибір – вибір Свободи, Гідності та Нескореності.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи секретар Джулинської сільської ради Галина Щавінська, разом із заступниками сільського голови, працівниками структурних підрозділів та апарату сільської ради, працівниками гулузі культури взяли участь у відкритті тематичної книжкової виставки «Вільні творять майбутнє», яку підготували працівники комунального закладу «Джулинська публічна бібліотека», на якій були представлені світлини, документи та матеріали з подій Помаранчевої Революції та Революції Гідності.

Опісля, учасники заходу поклали квіти до пам’ятника Герою України Костянтину Могилку і до меморіальної дошки Сергію Ковалю в с.Джулинка та вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні і загиблих воїнів АТО. 

Відповідні заходи відбулися в селах Серединка та Чернятка, де також відбулося покладання квітів до меморіальної дошки Герою України Олександру Царьку та до захоронення загиблого учасника АТО Юрія Тарасенка.

У всіх закладах освіти громади проведені загальношкільні виховні години «Горде ім’я – українець», «У нашій рідній Україні ми всі – український народ», тематичні уроки, лекції, бесіди щодо політичних та суспільних змін в українському суспільстві, теми єдності народу України та цілісності її території, відбулися зустрічі з учасника АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.