Відбулося 17 позачергове пленарне засідання Джулинської сільської ради 8 скликання

Дата: 29.12.2021 11:58
Кількість переглядів: 430

Фото без описуСьогодні, 29 грудня, під головуванням секретаря Джулинської сільської ради Галини Щавінської відбулася 17 позачергова сесія Джулинської сільської ради 8 скликання.

У роботі сесії, на розгляд якої було внесено 2 питання, взяли участь 16 сільських депутатів, депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, старости сіл, заступники сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради, окремі начальники управлінь, відділів, служб сільської  ради.

Питання порядку денного були попередньо опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних комісій сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту

Першочергово депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління сільської ради Олени Карпінської «Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти». Даним рішенням затверджено договори про передачу видатків Головному управлінню ДСНС України у Вінницькій області, Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, придбання ноутбуків для педагогічних працівників закладів освіти для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до Постанови КМУ від 21.04.2021р. №403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти.

Фото без описуПро внесення змін до рішення 2 сесії сільської ради 8 скликання від 26.11.2020 №2/3 інформувала начальник відділу юридичного супроводу та кадрової роботи сільської ради Ірина Красиленко. Рішенням передбачено:

1. Внести зміни  до рішення 2 сесії сільської ради 8 скликання від 26.11.2020 року №2/3 виклавши в новій редакції:

Визначити що:

    1. Староста Комайгородський Олег Володимирович здійснює свої повноваження в межах  Тернівського старостинського округу.
    2. Староста Бондарчук Сергій Миколайович здійснює свої повноваження в межах  Чернятського старостинського округу.
    3. Староста Янко Олена Терентіївна здійснює свої повноваження в межах  М’якохідського старостинського округу.
    4. Староста Запорощук Микола Анатолійович здійснює свої повноваження в межах  Ставківського старостинського округу.
    5. Староста Макарчук Микола Петрович здійснює свої повноваження в межах  Шляхівського старостинського округу.
    6. Староста Хараїм Микола Миколайович здійснює свої повноваження в межах  Серединського  старостинського округу як виконуючий обов’язки старости до результатів громадських слухань.

    2. Взяти до відома факт дострокового припинення  повноважень

           2.1.       старости с.Дяківка Джуса Юрія Степановича

           2.2.       старости с.Серебрія, с.Березівка Люльчака Сергія Альбертовича

           2.3.       старости с.Тирлівка Троскота Івана Гавриловича

   3. Звільнити старосту с..Дяківка Джуса Юрія Степановича, старосту с.Серебрія, с.Березівка Люльчака Сергія Альбертовича, старосту с.Тирлівка Троскота Івана Гавриловича у зв’язку з достроковим припиненням повноважень у зв'язку зі скороченям штатної чисельності, з дня прийняття рішення.

    4. Виключити Джуса Юрія Степановича, Люльчака Сергія Альбертовича, Троскота Івана Гавриловича зі складу виконавчого комітету Джулинської   сільської ради.

    5. Джусу Ю.С., Троскоту І.Г. передати закріплені за ними матеріальні цінності та гербову печатку,  штамп  старості Шляхівського  старостинського округу з оформленням відповідного акту.

    6. Люльчаку С.А., передати закріплені за ними матеріальні цінності та гербову печатку,  штамп   в.о. старости  Серединського  старостинського округу з оформленням відповідного акту.

Фото без описуРішення з вищезазначених питань порядку денного будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

По завершенню пленарного засідання депутат Вінницької обласної ради Олександр Кавун, секретар сільської ради Галина Щавінська, Дід Мороз і Снігуронька привітали депутатів із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Кожен із виступаючих бажав, щоб 2022-й приніс багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудяться найзаповітніші мрії і у всіх справах супроводжує удача!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних