Джулинська футбольна ліга.

Дата: 14.01.2022 12:06
Кількість переглядів: 166

Фото без описуДжулинська футбольна ліга.

15 січня 2022 року відбудуться матчі 7-го туру

Вищий дивізіон

7 тур. Прев’ю

11.00 - «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – МФК «Колос» (Джулинка) - з першого погляду, господарі майданчика є безперечними фаворитами у цій парі, але з іншого, останній свій поєдинок у чемпіонаті «Світанок-Агросвіт» зіграв ще 18 грудня. Цілий місяць простою може негативно позначитися на грі шляхівчан. А ось «Колос», незважаючи на програш минулої неділі відіграв досить пристойний матч проти «Граніту»,а якщо враховувати ще й фактор принциповості, то матч очікується надважким, насамперед для Шляхової, для якої втрата очок неприпустима. Матч першого кола: «Колос» (Джулинка) – «Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – 5:9.

14.00 – ФК «Орлівка» - «Граніт» (Старі Бабани) – «Орлівка» - один з лідерів «вишки» і для цієї команди втрата очок означатиме приблизно теж саме, що і для Шляхової з Родніковкою. А ось «Граніту» програвати в основний час вкрай не бажано, бо це суттєво ускладнить команді Артура Левченка боротьбу за чемпіонство, а те, що ці амбіції у команди з Старих Бабанів є – сумніватися навіть не доводиться. Команда Валерія Тригубенка, хоч і грала в ДФЛ ще 18 грудня, але на відміну від тих самих конкурентів має постійну ігрову практику в інших престижних футзальних турнірах. І в цій парі важко віддати комусь перевагу, у матчі першого кола «орли» виграли 7:5, але «Граніт» з тих пір пристойно додав саме в плані досягнення результату, і також не можна забувати про кращого бомбардира чемпіонату Євгена Єжаченка, який перебуває в чудовій формі і готовий забивати ще більше. На мою суб’єктивну думку -  це центральний матч всього суботнього ігрового дня.

15.00 - «Ніка» (Родниківка) – «Отаман-Д» (Маньківка)  – ці команди 3 тижні не мали жодної ігрової практики, і ця обставина трохи зрівнює шанси, хоча «Ніка» вийде на цей матч у статусі фаворита, до чого їх зобов'язує турнірна таблиця. Матч першого кола підопічні Валерія Гордєєва виграли 6:3, але маньківські «отамани» чинили в тому матчі дуже завзятий опір і є передчуття, що і цієї суботи градус розжарення буде не меншим.

Велика ймовірність того, що обидві команди, в першу чергу, намагатимуться максимально берегти свої ворота, тому великої кількості забитих голів у цьому матчі швидше за все не буде.

Турнірна таблиця Джулинської футбольної ліги

з футзалу серед команд Вищого дивізіону

станом на 14 січня 2022 року

№ з/п

Команда

І

В

Н

П

З

П

РМ

О

1

МФК «Світанок-Агросвіт» с.Шляхова

4

4

0

0

33

20

13

11

2

ФК «Орлівка» с.Орлівка

4

4

0

0

21

15

6

11

3

ФК «Ніка» с.Родниківка

5

3

0

2

30

27

3

11

4

ФК «Граніт»

с.Старі Бабани

6

3

0

3

36

28

8

9

5

ФК «Маньківка Д»

смт.Маньківка

5

1

0

4

24

35

-11

3

6

ФК «Колос» с.Джулинка

6

0

0

6

26

45

-19

0

 

 

Джулинська футбольна ліга.

15 січня 2022 року відбудуться матчі 7-го туру

Перший дивізіон

7 тур. Прев’ю

10.00 – ФК «Устя» - МФК «Теплик» – заключний тур першого кола у першому дивізіоні розпочне матч претендентів на місце у першій трійці. Минулої неділі тепличани насилу вимучили перемогу над «Соколом», начисто проваливши другий тайм. Проти «Устя» одного тайму точно буде мало. Більш жорсткіша та агресивніша устянська команда може взяти своє за рахунок характеру і кращого бомбардира дивізіону, який забив майже половину голів своєї команди. ФК «Теплик» має величезний потенціал, і цій команді під силу тягатися з «Христинівкою» та «Монте», але саме в даний час через якусь внутрішню колотнечу вони виглядають групою гравців, де кожен сам за себе. Саме в цьому плані ФК «Устя» вигідно відрізняється від свого суперника.

12.00 – МФК «Христинівка» - «Сокіл» (В.Киріївка) – дотримуючись звичайної логіки, претендент на медалі повинен обігравати аутсайдера, що дуже ймовірно. Але ось у минулому турі великокиріївська команда мало не створила сенсацію, коли у другому таймі програючи «Теплику» – 1:7, ледь не перевела гру у серію пенальті. З бойовим настроєм «Сокіл» готується дати бій команді Юрія Гріщенка, до того ж, поява у складі форварда Володимира Андрущенка була дуже доречною, можливо саме гравця такого плану їм і не вистачало. «Христинівці» ніяк не можна втрачати очки, щоб не відпускати «Монте» ще в більший відрив. Матч обіцяє бути дуже цікавим.

13.00 – СК «Базис U 16» (Кочубіївка) – «Граніт-2» (Старі Бабани) - багато любителів футболу жартома роблять ставки на те, чи буде серія пенальті в матчі за участю кочубіївської команди. Саме в цьому матчі можливість нічийного результату в основний час дуже висока. Начебто «Базис» розташовується вище в турнірній таблиці, але дуже вже здорово виглядає в останніх турах друга команда з Старих Бабанів. Я не ризикну віддати перевагу якійсь з команд, і таки нічия швидше за все тут буде - 60%. На додачу, номінальним господарям потрібно перемагати, адже «Теплик» разом з ФК «Устя» позаду всього на 1 очко.

16.00 – ФК «Колодисте» - ФК «Монте» (Монастирище) – не думаю, що лідер дивізіону вийде закидати шапками «Колодисте». Досвідчена команда Володимира Семеруня чудово розуміє, що розрив у 4 очки, як мінімум, необхідно зберегти перед очним матчем з «Христинівкою» 22 січня, коли розпочнеться друге коло першого дивізіону. Тому, припускаю, що «Монте» у цьому матчі вирішить всі питання ще в першому таймі. У складі номінальних господарів головний снайпер Валерій Легедза в новому році ще не забивав і перервати це гольове мовчання у матчі проти лідера, гадаю, буде великою справою.

Турнірна таблиця Джулинської футбольної ліги

з футзалу серед команд Першого дивізіону

станом на 14 січня 2022 року

№ з/п

Команда

І

В

Н

П

З

П

РМ

О

1

ФК «Монте» м.Монастирище

6

6

0

0

40

17

23

18

2

МФК «Христинівка» м.Христинівка

6

5

0

1

30

19

11

14

3

СК «Базіс U 16» с.Кочубіївка

6

4

0

2

35

23

12

11

4

МФК «Теплик»

смт.Теплик

6

3

0

3

34

28

6

10

5

ФК «Устя»

с.Устя

6

3

0

3

27

26

1

10

6

ФК «Колодисте» с.Колодисте

6

1

0

5

24

44

-20

4

7

ФК «Граніт-2»

с.Старі Бабани

6

1

0

5

21

39

-15

3

8

ФК «Сокіл» с.Велика Киріївка

6

1

0

5

21

39

-18

2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних